Julius indrømmer: Er tiltrukket af balloner

Foto: Youtube.

Det startede som en uskyldig fascination. I dag er Julius besat af balloner.

“De er smukke, bløde, glatte og lækre.”

Læs også

De er far og datter - Vil giftes og have børn

Amerikanske Julius valgte i 2019 at fortælle som sin besættelse af balloner i TLC-programmet ‘My Strange Addiction’ (Min underlige afhængighed red).

Den dengang 62-årige mand afslørede, at han er vild med de lette og oppustelige genstande, og det startede allerede, da han var fire år.  

Her var han indlagt på sygehuset, og hans mor kom på besøg med en blå ballon. Om natten sprang ballonen, og lyden af en ballon, der springer, har plaget Julius lige siden, forklarer han.

Foto: Shutterstock.

Derfor tager han sig i dag af balloner og passer på dem, og Julius hjem er fyldt med mere end 50.000 balloner. Det der startede som en uskyldig fascination, er nu meget mere end det. 

“Min kærlighed til balloner er også en seksuel kærlighed. Når jeg ser en smuk ballon, begynder mit hjerte at banke, og jeg bliver ophidset,” forklarer han og uddyber, at han både holder om sine balloner og kysser dem. 

“Jeg elsker alle balloner, men jeg har favoritter. Jeg er især vild med de gennemsigtige,” fortæller han i et programmet, som du kan se klip fra længere nede i artiklen. 

Julius er ikke alene, slår han fast. Der findes andre mennesker, der også er besat af balloner, og det har han ret i. 

En ballonfetichist går også under det engelsksprogede navn ‘looner’, skriver Wikipedia, og det defineres som en person, der er seksuelt ophidset af balloner. 

Julius uddyber, at der er to udgaver af looners: Der er gruppen, der bliver ophidset af at springe ballonerne, og så er der den anden gruppe, som Julius er en del af. De bryder sig ikke om at ødelægge ballonerne, men nyder derimod de lette sager, når de er pustet op. 

I programmet fortæller Julius, at han har en kone, der synes, at hans fascination er mærkelig. Men hun har valgt at acceptere det, forklarer han. 

Julius står frem og fortæller om sin afhængighed, da han ikke kan se et problem i det.

“Det skader ikke andre, det er ikke farligt, og jeg har ikke noget ønske om at komme af med afhængigheden," slår han fast.

Du kan se klip fra programmet her: 

Læs også

Casie afslører: Kan ikke stoppe med at spise sin afdøde mands aske