Justin Bieber om anholdelse: Nu taler han ud

Foto: Imago Stock&people/Imago/Ritzau Scanpix

Justin Bieber har nu sat ord på episoden, hvor han blev anholdt i Miami.

Justin Bieber er vel nok én af verdens mest kendte musikere. 

Det har kastet mange gode ting af sig i form af oplevelser - men også en håndfuld dårlige oplevelser.

Læs også

Kvinde lukket inde i voldtægts-boks 23 timer om dagen

Det skriver SE & HØR

Den i dag 26-årige Justin Bieber har nu sat ord på én af de kedelige minder: Dengang han blev arasteret for syv år siden i Miami. 

Han har delt et opslag på sin Instagram-konto, hvor han ligeså deler et billede af ham, da han blev anholdt og ført væk i håndjern. Han skriver følgende til billedet.

"Syv år siden jeg blev anholdt. Ikke mit stoltelste øjeblik. Ikke stolt over, hvor jeg var i livet. Jeg var i smerter, ulykkelig, forvirret, sur, vildledt, misforstået og sur på Gud, skriver Justin Bieber, der takker Gud for, at han i dag har fået sit liv på ret kurs igen."

"Gud har bragt mig langt. Fra dengang til nu har jeg fundet ud af noget: Gud var lige så tæt på mig dengang som lige nu. Mit budskab til jer er at ”lade jeres fortid minde jer om, hvor langt Gud har bragt jer," skriver Justin Bieber i sit opslag på Instagram

 

Justin Biebers opslag har allerede høstet mere end 6,7 millioner likes. 

 

"Sorry"-sangen blev anholdt og sigtet for blandt andet spirituskørsel og for at modsætte sig anholdelse. Det endte med, at han skulle betale en bøde, ligesom han skulle gennemføre et tolv timers anger management-kursus.

Læs også

Her er kronprins Frederiks nye stil

 

Dagens Gossip