Kærestepar klagede over ødelagt ferie: Dette billede afslørede deres grove løgn

Skrevet af Henrik R

28/03/2024
Parret havde overset en meget vigtig detalje. Foto: Facebook
Et ungt kærestepar skal i den grad til lommerne, efter at deres sag om erstatning på ferie er blevet afsløret som humbug. Parret havde nemlig glemt én vigtig detalje.

Mest læste i dag

Det er skønt at pakke sandalerne og de bedste shorts, man kan finde og tage på ferie.

Og med påsken for døren er der rigtig mange, der rejser ud og besøger fjern familie -  eller måske komme lidt væk fra den nærmeste familie, hvis man har det behov.  

Men det er ikke altid at feriedagene under solens stråler arter sig på samme måde, som man selv forestiller sig, og for et britisk kærestepar blev feriedagene i den grad spoleret, skriver Metro.

Men det var ikke hele sandheden.  

21-årige Chelsea Devine og 22-årige Jamie Melling fra Liverpool havde i 2015 trukket stikket og booket 10 dage i Benidorm i Spanien.

 Men på deres all-inclusive resort, hvor mad og drikkevarer var inkluderet i prisen, fik kæresteparret pådraget sig en meget uheldig madforgiftning, der trak lange toiletture for det uheldige par i flere uger efter deres ophold i Spanien.

Parret havde nemlig krævet over 42.000 kroner i erstatning for de ødelagte feriedage, hvor at rejseselskabet Tui modtog to identiske klager fra dem begge - selvom det var otte måneder siden, at parret havde været på ferie. 

Det var feriebilleder som disse, som kæresteparret havde glemt at skjule, da de indgav deres falske klage. Foto: Facebook

Parret har nu fået en stor straf som følge af deres bedrageri. Foto: Facebook

Rejseselskabet troede ikke på parrets udlægning af ferien, og derfor endte sagen i retten.

Og her fik kæresteparret i den grad enderne smurt af dommeren, der idømte parret en stor erstatning på over 127.000 danske kroner for at forsøge at snyde sig til en uberettiget erstatning.

Som bevis havde rejseselskabet nemlig kigget de unge pars feriebilleder fra sociale medier igennem, og her gemte der sig flere billeder, hvor parret slikkede sol og svømmede i poolen i de selvsamme dage, hvor de påstod at de sad på tønden.

"Jeg kan ikke se, at de har bevist, at de var syge. Jeg kan ikke acceptere, at de uploader billeder, hvor de er glade som par, hvis ferien var som de beskriver i deres klage," siger Sally Hatfield, der var dommer og afsagde den kontante dom i retten.

Dommeren understregede desuden, at kæresteparret slet ikke havde indgivet nogen klager til rejseselskabet under deres ophold, og sammenholdt med billederne og de to identiske klager, hvilket tydeligvis ikke var skrevet af kæresteparret selv, så faldt hammeren.

Den store erstatning skal falde inden ugens udgang, og det er til stor glæde for rejseselskabet Tui, at snyderne bliver straffet.

"Det er meget skuffende at vi skal gå så langt for at forsvare vores industri og hotelpartnere og ærlige feriearrangører. Dette er eksempel på den straf man kan ende med, hvis man overdriver eller lyver om sygdom på sin ferie," lyder det fra rejseselskabet i en udtalelse.