Kalv født med sjov pels: Kan du se, hvad det ligner?

Foto: Bellbrook Holsteins

I Australien har en farm for nylig set et sjovt mønster på en af farmens kalve.

I Australien har Megan og Barry Coster en stor farm, hvor der årligt avles omkring 700 køer. For nylig har en kalv dog skillet sig noget ud fra mængden, da den har et noget anderledes mønster i pelsen.

Kalven har på den ene side af maven nemlig en smiley. Ja, du læste rigtigt. Det er et mønster, som meget klart ligner en smilende smiley.

Læs også

Lommetyv stjæler pensionistens pung: Det kom han hurtigt til at fortryde

Af samme årsag har kalven nu fået navnet Happy, men glæden stopper ikke her. Fordi kalven har det specielle mønster i pelsen, så vil den ikke blive slagtet.

I stedet vil kalven nu leve videre, men lidt arbejde blive der. Megan og Barry vil nemlig bruge kalven som græsslåmaskine, da køer jo spiser græs.

Det var Barry, som opdagede det spøjse mønster under en tur rundt på gården, som ligger i Ripplebrook, West Gippsland i delstaten Victoria. 

“Vi har gennem tiden set nogle sjove ting såsom et hjerte i hovedet og andre mystiske ting, men vi har aldrig set noget som denne smiley,” fortalte Megan Coster ifølge Mirror og tilføjede: 

“Nogle af vores ansatte er helt vilde med ham, og vil gerne beholde ham som græsslåmaskine på deres marker. Han vil blive her i noget tid”.

Selvom Happy ikke er så stor endnu, så er smileyen ganske tydelig, som det kan ses på nedestående billede:

Foto: Bellbrook Holsteins

 

Læs også

Mænd kastede affald i vejkanten: Du gætter aldrig, hvad der så skete

 

Dagens Gossip