Kan du huske Bridger? Sådan ser han ud i dag

6-årig Bridger beskyttede sin lillesøster, da hun blev angrebet af en hund. Hunden gik i stedet til angreb på Bridger, som blev voldsomt bidt i ansigtet.

Der er nok få, der lige så instinktivt ville have reageret som 6-årige Bridger fra byen Cheyenne i den amerikanske delstat Wyoming, da han så en hund gå til angreb på sin lillesøster.

Læs også

Gordon gjorde vammelt fund i grillkylling fra Aldi

Bridger sprang imellem søsteren og hunden, og det betød, at den aggressive hund gik til angreb på ham i stedet.

Som billedet øverst i artikel afslører blev Bridger hårdt medtaget, og på hospitalet blev han syet med omkring 90 sting.

Hyldede sin nevø

Det var Bridgers tante, Nikki Walker, der efter den forfærdelige episode lagde et billede på sin Instagram, hvor hun hyldede sin lille nevø.

Opslaget er siden gået viralt, og har på nuværende tidspunkt over 1.500.000 likes, og det er strømmet ind med hilsner til ham. Hollywoodstjerner hylder Bridger, og der er ingen tvivl om, at den 6-årige gut er en ægte, lille helt. 

Sådan ser Bridger ud i dag

Siden ulykken har Nikki Walker løbende opdateret sin Instagram med billeder af Bridger. I går lagde hun et nyt billede op, hvor det er tydeligt, at Bridger er i bedring. 

Bridger kan igen smile, omend det er et lille smil, så kan man fornemme, at det går den rigtige vej for den lille superhelt. 

 

Læs også

Rift i foden var tæt på at slå mand ihjel

 

 

Dagens Gossip