Kannibal afsløret af sin egen mor, mens han var ved at spise 7-årig dreng

Ninna Andreasen

385 uger siden

|

23/02/2017
Moderen opdagede tilfældigt, at hendes søn var i gang med at spise barnet.

Dagens topnyheder

En chokeret mor tog sin søn på fersk gerning, da han var i gang med at fortære en lille dreng.

Nazim Miyan blev fundet i en blodpøl med den syvårige dreng, som han havde myrdet og halshugget, mens han spiste af ham. Det skriver The Mirror.

Kannibalens mor opdagede angiveligt sin søn ved et tilfælde. Han befandt sig i et forladt hus i Pilibhit i det nordlige Indien.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Offerets hals, arme og ben var angiveligt skåret i flere stykker, mens Nazim Miyan rev drengens mave i stykker og flåede hans kød af. Kannibalen bliver beskrevet som en lokal narkoman.

En politimand blev sendt til huset. Ifølge betjenten sad kannibalen ved siden af liget, da flere politifolk kom ind i huset. Han overgav sig til ordensmagten uden kamp.

- Liget lå på gulvet med det afskårne hoved ved siden af. Huden på maven var væk, og indre organer og kropsdele var spredt ud over rummet, siger betjenten.

Politiet tog en kniv og en skovl med fra gerningsstedet som bevismateriale. Manden blev taget med på stationen. Han er nu sigtet for bortførelse og mord.

Mordet fik flere hundrede lokale borgere til at samle sig foran politistationen i protest. De krævede Nazim Miyan henrettet. Kilder tæt på efterforskningen siger, at han ”vrøvlede” under forhøret hos politiet.