Kasseekspedient reagerer hurtigt, da bange kvinde henvender sig: Nu hædres hun som helt

Foto: YouTube

Det startede som en helt normal dag for en kasseekspedient, men endte som noget helt andet, da en bange kvinde henvendte sig til hende.

To kvinder fra Waterford i Californien fandt ud af, hvad det betød at sætte sin lid til en fremmed.

Læs også

Fantastisk Omikron-udmelding

For kasseekspedient Savannah Pritchett var det blot en helt normal dag i Triple R Gas and Mart, hvor hun arbejdede. Men det hele ændrede sig, da en ung kvinde gik ind i butikken.

Foto: YouTube

Ifølge Savannah så hun helt normal ud, og alt virkede fint, indtil kvinden greb fat i hendes arm og stille og roligt bad om hendes hjælp.

"Da hun tog fat i mig, var hun meget, meget rystet, og jeg var lidt... Du ved... Hun var sådan: 'hjælp mig'," sagde hun til CBS Sacramento.

Kvinden fortalte Savannah, at hun var blevet kidnappet i Fresno og seksuelt misbrugt natten over. Hun fortalte, at hendes kidnappere havde planer om at tage hende med til San Francisco.

Foto: YouTube

Derudover fortalte hun også Savannah, at de havde pistoler, og at de sandsynligvis ville bruge dem.

"Jeg så hende i øjnene, og hvor slemt hun rystede. Hun var bange," lød det fra Savannah.

Det var vigtigt, at hun reagerede hurtigt. Hun skyndte sig at få kvinden ind på toilettet bagerst i butikken. Dertil gav hun hendes mobiltelefon til kvinden, så hun kunne ringe efter politiet.

"Jeg tænkte bare på toilettet. Jeg kunne gemme hende der. Og det er ikke heroppe. De er langt nok tilbage, hvor man er sikker," lød det fra hende til CBS Sacramento.

Foto: YouTube

Savannah vidste, at hvis hun låste døren, vil de mistænkte vide, at der var noget galt. Det ville hun ikke risikere, så hun gik tilbage til butikken og opførte sig helt normalt.

Mændene begyndte naturligvis at lede efter kvinden. Igen var Savannah hurtig til at reagere. Hun fortalte dem, at hun var ude på badeværelset, fordi hun havde fået menstruation.

"Fordi hun fortalte mig, at hun var blevet udsat for seksuelle overgreb af mændene, så jeg tænkte lidt, at jeg kunne sætte seksuelle overgreb og blødninger sammen. Og jeg vil vædde på, at de nok ikke ville forstå det. Jeg følte, at det bare ville flyve hen over deres hoveder," sagde hun.

Foto: YouTube

Og det gjorde det. Mændene blev i butikken og ventede på, at kvinden kom ud. Kort efter så Savannah politiet nærme sig, og hun forlod butikken, hvorefter politiet arresterede de mistænkte.

De arresterede 18-årige Anthony Sandoval og to 16-årige mistænkte. I alt blev fire mistænkte anholdt. Og præcis som offeret sagde, blev der fundet flere pistoler i deres besiddelse.

Foto: YouTube

Heldigvis blev kvinden bragt i sikkerhed takket være Savannahs hurtige reaktion og vilje til at hjælpe.

Og det er ikke noget, der er gået forbi politiets næse. Tom Letras fra Stanislaus County Sheriff's Department har forklaret, hvor stor betydning hun havde for at redde kvinden og potentielt fremtidige ofre.

"At hun var i stand til at hjælpe med at få dette offer ind på et sikret toilet med en telefon, og var i stand til at kontakte politiet, kan meget vel have reddet hendes liv," sagde han.

Foto: YouTube

Savannah mener dog ikke selv, at hun er en helt. Hun mener derimod blot, at hun gjorde, hvad alle andre ville have gjort i denne situation.

Læs også

Tidligere Versace-model afslører sin ulækre hemmelighed: Sådan gav urin mig en sixpack

 

Dagens Gossip