Kat går viralt: Skulle aflives - nu er den en stjerne på Instagram

Foto: Instagram @cricket_the_one_eyed_cat

Det var slet ikke mening, at dyreelskeren Megan Boehm skulle have en kat, men da hun så den lille kat Cricket, kunne hun ikke modstå det specielle dyr.

Det var egentlig meningen, at Cricket skulle aflives. 

Katten blev født med kun et øje, en skæv kæbe og en spaltede læbe. Det betød, at den havde svært ved at spise, og den oprindelige ejer troede ikke, at der var nogen, der ville købe den lille pelsede fyr.

Læs også

Danskernes indkøb: Disse produkter steg mest i pris under nedlukningen

Men da Megahn Boehm så Cricket i september 2017 kunne hun ikke stå for ham. 

“Jeg faldt for ham med det samme, jeg så ham. Han var så lille og nysgerrig på verden. Da vi fik ham, var han kun skind og ben,” fortæller hun til Daily Star.

Efter Megan overtog Cricket begyndte det heldigvis at vende. Den lille kat tog på i vægt og blev mere tryg ved sin omgivelser. 

I dag er det en sund og glad kat, som bor hos Megan.

Grundet de skavanker, som Cricket er født med, består det meste af den lille kats mad af ‘blød’ mad.

“Når han spiser, så sker det ofte, at maden falder ud af munden, og det tager ham lidt længere tid end en almindelig kat at spise. Men han klarer det godt,” forklarer den glade katte-ejer og tilføjer:

“Nogle gange løber han skævt, men han kan snige sig og angribe som enhver anden kat.”

Instagram-stjerne med mange følgere

På Instagram er der over 18.000, der føler med, når Megan poster et billede af Cricket. Hun startede profilen for at sprede budskabet om katte, der ligesom Cricket, kommer fra hårde kår, men alligevel sagtens kan blive elskede kæledyr. 

View this post on Instagram

Munch. It’s going to rain 🌧 🌱😸

A post shared by Mr. Cricket 😺 (@cricket_the_one_eyed_cat) on

 

“Internaterne er fulde. Når du adopterer fra et internat, redder du to dyr. Det dyr du tager med hjem, og det andet dyr, som får en plads på internatet. Alle katte og hunde fortjener et hjem, hvor de er elsket,” siger Megan Boehm.

Læs også

Stak kæreste i ryggen med køkkenkniv: Blev træt af ham

 

 

 

Dagens Gossip