Katherine opdagede sin mor og mands affære: Hvad der så skete, var endnu mere uventet

11/11/2023 13:16

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Katherine opdagede en affære mellem sin mor og mand, som hun har to børn med. Da de blev opdaget, skete der noget endnu mere uventet.

Mest læste i dag

Katherine havde længe følt, at der var noget galt i hendes forhold. Hun reagerede dog først, da hendes bedstemor sagde, at hun havde været vidne til 'en mærkelig opførsel' mellem Katherines mor og mand.

Kort tid derefter opdagede hun, at der rigtigt nok var noget helt galt. Det viste sig nemlig, at hendes egen mor havde en affære med hendes mand.

"Deres affære varede omkring fire måneder, før jeg endelig tog dem på fersk gerning," siger hun i en video på TikTok ifølge The Sun.

En aften i februar 2022, hvor deres tvillingedøtre stadig var babyer, ringede Katherine til sin mand kl. 21.30 for at høre, hvornår han ville være hjemme fra sit arbejde som madudbringer.

Hun ringede til ham via et videoopkald, og hun kunne derfor se, at han befandt sig i et andet område end det, han hævdede at arbejde i.

"Pludselig hørte jeg en kvindestemme. Han vendte sig mod sit passagersæde, som om han lyttede til den stemme, der talte," siger Katherine.

Hun besluttede derfor at konfrontere sin mand om, hvem han var sammen med, men han lagde bare på.

"Mit hjerte bankede bare løs. Jeg brugte et par minutter på at få et panikanfald, græde og bearbejde, at jeg troede, at jeg havde ret," fortæller hun.

Da hun vidste, at han sandsynligvis var sammen med hendes mor, ringede Katherine til sin mand yderligere to gange. Men han blev bare ved med at fortælle hende, at hun var 'skør'.

"På dette tidspunkt er jeg 99% sikker på, at det er min mor. Jeg havde bare den her mavefornemmelse," siger hun.

Katherine valgte at ringe til sin lillesøster, der boede hos deres mor på det tidspunkt, for at høre, om hun var hjemme - og det var hun ikke.

Hendes søster afslørede derefter, at Katherines mand var dukket op tidligere på aftenen for at hente deres mor. Her havde de bedt hende om ikke at sige noget.

Efter at have opdaget sandheden, forlod hun straks hjemmet med sine børn. Mærkeligt nok tog hendes mor det som en invitation til at flytte ind i familiens hjem og begynde at lege 'lykkelig familie' med faren til hendes børnebørn.

"De fortsatte med at lege 'lykkelig familie', indtil jeg serverede min mand for vores skilsmissepapirer. I papirerne stod der også, at jeg ville søge om 100% forældremyndighed over vores børn," siger Katherine.

"Min mand og min mor konspirerede om, hvordan de kunne blive gift. Dermed vil mine mor blive mine børns stedmor og mine børn vil blive mine stedsøstre."

Katherine konkluderede, at hendes mand i sidste ende 'kedede sig' med hendes mor og smed hende ud af huset.

"Hun kravlede tilbage til min far, som tog imod hende med åbne arme," sagde hun.

"Den dag i dag opfører mine forældre sig, som om affæren aldrig er sket. Med deres ord ville affæren aldrig være sket, hvis jeg ikke var sådan en 'forfærdelig datter' og 'forfærdelig kone'."

Katherine har fortalt sin historie på TikTok i en række videoer, der nu samlet set har fået mere end 10 millioner visninger.