Katrina begik 'tragisk fejltagelse' øjeblikke før ulykke, der kostede hende og hendes børn livet

21/03/2023 18:07

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ifølge et familiemedlem begik en 34-årige kvinde en 'tragisk fejltagelse' kort tid inden ulykken, der dræbte hende og hendes børn. Det undersøges af politiet.

Mest læste i dag

Et familiemedlem til en kvinde, der sammen med sine to børn mistede livet i en tragisk ulykke i sidste uge, har afsløret, at den 34-årige kvinde sandsynligvis blev distraheret forud for den fatale kollision på Sydneys Hume Highway.

Katrina Sila og hendes toårige søn Kai Prahastono døde på stedet, da deres bil kolliderede med en betonlastbil, der kørte på den anden side af motorvejen nær Menangle Park i den sydvestlige del af Sydney.

Hendes tre måneder gamle datter Ivy blev reddet ud af vraget, og blev herefter hastet til The Children's Hospital i Westmead, hvor hun blev akut behandlet. Desværre døde den lille pige af sine kvæstelser få dage senere.

Det skriver Yahoo News Australia.

Politiet har efterforsket den fatale ulykke siden sidste uge, men et familiemedlem til den 34-årige kvinde har udtalt, at hun 'blev distraheret', da hun talte i telefon med en en kort tid før ulykken.

"Veninden, hun talte med, sagde til politiet, at Kat sagde til hende: 'Åh nej. Jeg kørt forbi min afkørsel. Nu bliver jeg nødt til at prøve at vende om et sted'," fortalte familiemedlemmet til The Daily Telegraph.

Ifølge Yahoo News Australia er politiet i gang med at undersøge, om det faktum, at den 34-årige kvinde talte i mobiltelefon, var medvirkende til, at ulykken fandt sted.

Vidner har fortalt, at kvindens bil blev set foretage en u-vending på et område mellem den nord- og sydgående vognbane, da bilen blev ramt af den store betonlastbil.

Hendes mand og faren til de to børn, Ian Prahastono, har delt et hjerteskærende opslag på det sociale medie, hvor han mindes sin familie.

I opslaget afslører han, at han kæmper for at forstå den tragedie, der har ramt ham, men han fortæller også, at han er taknemmelig for det liv, han delte med sin familie, og omtaler sine børn som 'perfekte dreng' og 'smukke pige'.

Han deler også nogle vise ord, der ofte blev sagt af 'hans livs kærlighed', som hjælper med at guide ham gennem den svære tid.

"Som Katrina altid sagde til mig: 'Med enhver vanskelighed vil der komme lethed', og jeg vil tage hendes ord til hjertet. Jeg håber, jeg finder fred og ser frem til den dag, jeg genforenes med min familie," skrev han.