Katten Gandalf kom hjem med brutal besked - nu frygter ejere for hans sikkerhed

Dette er ikke Gandalf - blot en look-a-like. Foto: Shutterstock.com

Gandalf havde som så mange gange før, været på tur i nabolaget. Da han vendte hjem var alt dog ikke helt som det plejede.

Da Gandalf kom retur, fra et af sine mange eventyr i nabolaget til hjemmet i Bridgend, hvor han bor med sin ejere, havde en en voldsom note klistret fast til sit halsbånd, det skriver walesonline.com.uk.

Gandalf er en krydsning mellem en hvid bengal og en russisk blå - og er ifølge hans ejer en meget “omgængelig kat.” Men tilsyneladende er der alligevel en i området, som har set sig vred på ham. 

Læs også

Kat går viralt: Skulle aflives - nu er den en stjerne på Instagram

På Gandalfs halsbånd sad der nemlig en seddel og på den stod der:

“Hold din kat hjemme. Din kat kommer næsten til mit hus hver dag, hvor den tager mad fra bordet, ridser min sofa og spreder lopper i mit hus. Jeg kan ikke lade vinduerne være åbne. Jeg er ærligt træt. Hvis jeg ser din kat hjemme hos mig igen, så tager jeg ham og fører ham til et sted langt langt borte. Den sover også i mit køkken om natten, giv din kat mere at spise.”

Da Gandalf kom hjem med sedlen, havde han kun været væk fra hjemmet i knap en time. Chris og hans kæreste blev forbløffet over sedlen omkring, at deres kat skulle være til gene. 

Parret fortæller til walesonline.com at Gandalf altid sover hjemme og desuden er kendt i området, hvor folk godt ved hvor han hører til. Han bærer desuden et “jeg må ikke fodres” skilt på sit halsbånd. De fortæller også at han er en velplejet kat, som ikke har lopper og de kan heller ikke genkende at han skulle kradse i møbler.

Parret frygter nu for Gandalfs sikkerhed og holder ham derfor indendøre.

Læs også

Louise sælger brød med ingredienser fra offentlige toiletter

 

 

 

Dagens Gossip