Kendt komiker død med corona: Havde fået sit tredje stik

Foto: Shutterstock.com

Komikeren, der havde fået sit tredje stik, er afgået ved døden 10 dage efter at være blevet smittet med coronavirus.

Komiker Jethro er død efter at være blevet smittet med coronavirus. Geoffrey Rowe, hvilket var hans rigtige navn, døde tirsdag i en alder af 73 år. Det skriver Daily Mail.

Læs også

Martin anmeldte restaurant på nettet: Nu skal han betale 65.000 kroner

Den kendte komiker, der var færdigvaccineret og havde fået tredje stik, blev smittet med coronavirus for kun ti dage siden. Han var indlagt på hospitalet i syv dage, før han døde.

Hans manager, John Miles, sagde, at Geoffrey Rowe kæmpede med Hodgkin lymfom for to år siden, men var i bedring og var ellers ved godt helbred, da han blev smittet med coronavirus.

"De gjorde alt, hvad de kunne gøre. Det var bare så aggressivt og hurtigt," sagde John Miles ifølge Daily Mail.

I en hyldest til sin nu afdøde ven gennem mere end 40 år, sagde John Miles, at Jethro gennem sin karriere bragte glæde til millioner af mennesker.

"Han var en herlig fyr. En virkelig venlig fyr og meget sjov. Han bragte i hvert fald en masse glæde til mange mennesker," lød det fra ham.

Nyheden om, at Geoffrey Rowe er gået bort, blev bekræftet i en meddelelse, der blev delt på den officielle Facebook-side for Jethro onsdag.

"Det er med enorm sorg, at vi meddeler bortgangen af den velkendte og populære Cornish-komiker Jethro," står der i meddelelsen.

"På tragisk vis døde Jethro den 14. december 2021 efter at have pådrage sig COVID-19."

"Jethro efterlader sig sin livspartner, Jennie, sønnerne Jesse og Lanyon, steddatteren Sarah, svigerdatteren Stacey og selvfølgelig hans højt elskede børnebørn."

"Vi beder jer respektere vores privatliv i denne meget triste tid, og giver os alle tid til at sørge."

"Vi vil fortsætte med at støtte hinanden med viden om, at vores liv aldrig bliver det samme uden ham."

Læs også

Kronprinsesse Mary har fået corona

I februar sidste år besluttede Geoffrey Rowe sig for at indstille sin karriere. Her annoncerede han, at han 'hængte sin mikrofon op'.

 

Dagens Gossip