Kendt tv-vært død efter selvmord

Caroline Flack er død efter hun angiveligt har taget sit eget liv. Foto: Shutterstock

Den britiske tv-vært Caroline Flack er fundet død i sit eget hjem efter hun angiveligt har taget sit eget liv.

Caroline Flack blev 40 år og var tidligere vært for det populære tv-show Love Island. 

Caroline Flack skulle i retten i næste måned, hvor hun var sigtet for overfald på sin kæreste. Den 4. marts var retssagen planlagt til, men så langt nåede det ikke, da hun blev fundet død i sin lejlighed lørdag. 

Kæresten, Lewis Burton, har ellers erklæret, at Caroline var uskyldig og han ville bevise hendes uskyld. Han har været rasende over, at anklagerne er fastholdt på trods af, at han ikke har haft nogen interesse i at han og den nu afdøde tv-vært skulle trækkes igennem en lang retssag.

Familien har allerede været ude med en officiel erklæring, hvor de skriver, at Caroline er død. Og at de håber, at pressen og andre respekterer familiens privatliv i disse svære tider.

Den verserende retssag har ifølge familien været en af årsagerne til, at Caroline Flack har været inde i en sårbar periode, som nu er endt på så tragisk vis. 

Også holdet bag Love Island har været ude med en offciel udmelding. Her skriver de: "Alle på Love Island og ITV er chokeret og triste over denne nyhed. Caroline var et meget elsket medlem af Love Island-teamet, og vores tanker og medfølelse er med hendes familie og venner."

Ex-tennisspilleren og nuværende model Lewis Burton fik den forfærdelige nyhed om hendes død, mens han var på en skiferie med flere venner. Han rejste straks tilbage til England.

Caroline efterlader desuden hendes forældre Christine og Ian, hendes bror Paul og søstrene Elizabeth og Jody.

Læs også

Fie Laursen er blevet single - Her er grunden

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip