Kendt YouTube-stjerne død: "Pludseligt, uventet og ødelæggende"

Nicolai Busekist

1 uge siden

|

09/07/2024
Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Den kendte YouTube-stjerne har mistet livet i en alder af 30 år. Hendes fans er i stort sorg over det pludselige dødsfald.

Dagens topnyheder

Fans af den australske YouTube-skaber Pretty Pastel Please, hvis rigtige navn var Alex, er knuste efter hendes dødsfald. Den tragiske nyhed blev annonceret med et opslag på det sociale medie Instagram.

Opslaget, der blev delt den 5. juli, afslørede blot ganske kort, at den australske influencer døde i juni 2024, og at hendes død kom som en overraskelse for familie og venner. Det skriver mediet Distractify.

"Det er med tungt hjerte, at vi må informere jer om, at Alex - kendt af mange som Pretty Pastel Please - er gået bort. Hendes bortgang var pludselig, uventet og ødelæggende for alle, der kendte hende," er der skrevet i opslaget på Instagram.

"Dette er et chok for os alle, og hendes familie og venner har bedt om privatliv, mens de navigerer deres sorg."

I Alex' seneste opslag sagde hun, at hun ville streame tre gange om ugen på Twitch. Det er naturligvis med til at understrege det faktum, at det er kommet som et stort chok, at hun i en alder af 30 år har mistet livet.

Alex, der var kendt for sin unikke stil samt videoer og billeder om sine rejser, efterlod sig en dedikeret fanbase samt mange kærlige venner og familiemedlemmer. Selvom ingen officiel dødsårsag er blevet offentliggjort, synes nogle fans at have været bekymrede for hende før hendes bortgang.

På hendes sidste Instagram-opslag er en af de øverste kommentarer: "Jeg ved ikke hvorfor, men dette billede får mig til at føle, at du er ked af noget. Håber alt er godt."

En anden kommentar på et nyligt Instagram-opslag lyder: "Jeg ved, du ikke kender mig, men jeg kan relatere til meget af din mentale rejse. Jeg kan ikke forestille mig, hvor svært det er at gå igennem en separation, og jeg ville ønske, du ikke oplevede smerten."

Alex har tidligere været åben om sine kampe med separation og mentalt helbred. Dog er der ingen bekræftelse af, at dette har noget at gøre med hendes død. Vores tanker går til Alex' venner, familie og fans i denne tid.

Har du brug for hjælp?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen, der ikke selv er selvmordstruet. Det hjælper at få sat ord på de svære tanker og følelser, du har. Du kan gøre det helt anonymt.

Du kan kontakte Livslinjens telefonrådgivning på 70 201 201 alle dage fra klokken 11-04, ligesom du har mulighed for at chatte med Livslinjen.