Klamme fund hos russisk McDonald's-afløser

Foto: Twitter

McDonald's har frasolgt deres aktiviteter i Rusland, efter landets invasion af Ukraine. Deres afløser vælter sig dog ikke just i glade kunder.

I juni slog Vkusno & Tochka dørene op i Rusland. Det er navnet på afløseren for McDonald's, som har trukket sig helt ud af landet som følge af krigen i Ukraine.

Læs også

Kræftpatient rørt til tårer: Frisør overrasker efter klipning

I forbindelse med åbningen fortalte selskabets direktør, at det var gået over alt forventning. Mere specifikt forklarede han, at der blev solgt næsten 120.000 burgere på dagen, hvor de slog dørene op.

Nu viser det sig, at det bestemt ikke er alle kunder, der er lige tilfredse med den mand, der bliver serveret hos Vkusno & Tochka. Flere kunder har nemlig beklaget sig på de sociale medier, hvor kritikken især går på, at de serverer mugne burgere. Det skriver Daily Mail.

"Vores McDonald's-afløser serverer allerede mugne burgere. Lækkert," lyder det blandt andet fra en kunde hos Vkusno & Tochka, der næppe har den store lyst til at besøge en af kædens restauranter igen.

Den respektive kunde er desuden ikke ene om at klage over, at der bliver serveret mugne burgere. Det er nemlig flere andre, der har klaget over på de sociale medier, hvor særligt Twitter er blevet brugt til formålet.

"I den russiske 'McDonald's' serverer de burgerboller med mug," lyder det fra en anden bruger, der også har delt et billede, hvor det er meget tydeligt at se, at brødet er blevet muggent.

Ikke nok med det, så er der også flere kunder, der klager over, at der er blevet fundet insekter i maden, mens der også er dukket billeder op af, at fugle hakker i bollerne, fordi de ikke bliver opbevaret indendørs, som naturligvis ville være det rette at gøre.

Det ser desuden ud til, at det ikke kun er i én af kædens forretninger, at der er problemer, lyder det fra tv-personlighed Ksenia Sobchak, der er kendt for at være i opposition til Vladimir Putin.

Hun oplyser, at de nye ejere ikke ser ud til at kunne overholde standarderne, når det kommer til kvalitetskontrol. Hertil oplyser hun, at der er blevet registreret mindst tre sager med mugne boller.

Læs også

Tvillinger skal giftes med samme mand

"Få nu styr på det. Der er ingen grund til at forgifte folk," lyder det også fra Ksenia Sobchak, der tydeligvis ikke er tilfreds med, hvordan de nye ejere driver de mange McDonald's-restauranter videre under et nyt navn.

 

Dagens Gossip