Købte billig iPhone på nettet: Kunne ikke tro sine egne øjne, da den dukkede op

Foto: Piyas Biswas/Zuma/Ritzau Scanpix

Man skal huske at være meget opmærksom, når man handler på nettet.

Det oplevede en ung mand fra Thailand på egen krop, da han bestilte en iPhone, og modtog en helt anden pakke end ventet.

Det er så utroligt, dejligt nemt at shoppe online. Tre, fire, fem kliks på en computer, og du modtager en ny iPhone inden for en uges tid. Det var hvert fald planen for den unge mand.

Læs også

Jessica laver OnlyFans med datteren hjemme: Gør mig til en bedre mor

Desværre havde han ikke været helt opmærksom nok, da han shoppede online efter en ny telefon.

Måske prisen burde få alarmklokkerne til at ringe, men den unge mand var tilsyneladende så begejstret over, at få fingrene i en spritny iPhone, at han glemte at læse det med småt.

For i stedet for en af Apples absolut mest populære produkter, var det en noget anden pakke der ventede ham.

Han undrede sig en lille smule over prisen for leveringen, da den var højere end han havde regnet med, men ved tanken om en ny mobil, blev den bekymringen ganske givet hurtigt forstummet.

Da pakken så endelig ankom, og spændingen nåede sit højdepunkt, må det have været en meget mærkelig følelse, den unge thailænder stod med.

I stedet for en pakke på størrelse med en mursten, som forventet, modtog han en kæmpe papkasse, på størrelse med ham selv.

Det viste sig, at den unge mand i sin iver efter en ny telefon, havde bestil et bord, formet og udsmykket som en iPhone i stedet.

Foto: Facebook

Han delte sidenhen historien på sociale medier, hvor mange fik øjnene op for virksomheden, der producerer bordet. Andre griner blot af den unge mands lettere uheldige køb.

Hvorvidt han har beholdt bordet eller ej, melder historien desværre intet om.

Læs også

Mere end 80.000 danskere har skrevet under: Benzin og diesel skal koste under 10 kroner

 

 

Dagens Gossip