Kørte for Uber for at tjene ekstra penge: Hendes verden ramlede, da hun så, hvem hun samlede op

Foto: TikTok/Shutterstock

En kvinde, der kørte for Uber for at tjene lidt ekstra penge, fik et chok, da hun så, hvem hun havde samlet op.

At køre for Uber kan være en god måde at tjene lidt ekstra penge, hvis man har tid ved siden af sit arbejde eller sin skolegang.

Læs også

Han hælder vand ud på gaden, og man tror, han er bindegal: Resultatet får alle i godt humør

Det er der mange, der benytter sig af verden over. En af dem, der har valgt at gøre dette, er en kvinde ved navn Jen. Hun besluttede en eftermiddag, at hun ville udnytte sin tid og tjene lidt ekstra penge.

Det endte dog slet ikke, som hun havde regnet med, da hun fik et stort chok, da hun samlede to passagerer op.

Jen, der har delt sin historie på TikTok, har afsløret, at hun samlede to passagerer op, som viste sig at være hendes kæreste og en anden kvinde.

"Når du beslutter ikke at tage ud om fredagen, for at køre Uber, og din mand sætter sig ind på bagsædet med en anden pige," har hun skrevet som tekst til sin video.

Ifølge Mirror har hun også insisteret på, at det 'faktisk sket' for hende, hvilket har fået hende til at dele en række opfølgende videoer, hvor hun deler hele historien.

Foto: TikTok

"I dag er det mandag, og det hele skete i fredags. Der har været en ny udvikling siden da, så lad os tale om det," siger hun i en video.

"Denne fyr og jeg mødtes på Hinge, og det gik godt med os, men det var relativt nyt. Jeg havde spurgt ham, hvad han skulle lave i weekenden, fordi jeg ville hænge ud, og han sagde, at han skulle til en sportskamp fredag, men vi kunne hænge ud om lørdagen."

"I mit hoved tænkte jeg, at det var perfekt, fordi jeg kunne køre for Uber om fredagen og tjene nogle penge, og jeg derefter kunne se ham om lørdagen."

"Så jeg kører rundt om fredagen, og jeg får en henvendelse fra en pige, og jeg kører ud og henter hende. Hun sætter sig på bagsædet i passagersiden, men da jeg kigger over, sidder han (kæresten, red.) lige bag mig."

"Vi kører hele turen, og han siger ikke et ord, og da jeg afleverer dem, ringer han straks til mig for at sige, at han er ked af det."

Jen indrømmer også, at hun brugte resten af dagen på at bekymre sig om, hvorvidt hendes kæreste var utro, men sagde, at hun talte med ham om lørdagen, hvor insisterede på, at de 'bare var venner'.

Men dagen efter fandt hun ud af, hvad sandheden var, da hun mødte den anden kvinde i en bar. Hun fortalte hende nemlig, at hun havde haft 'en ting' med fyren i et stykke tid.

Foto: TikTok

"Søndag tager jeg ud med mine venner, og vi snakker bare om hele situationen. Vi er venner med bartenderen på den bar, vi tog på, og hun fortalte mig, at hun er venner med den anden pige, og at hun var på samme bar," fortæller Jen.

"Jeg sagde til bartenderen, at jeg havde det dårligt, fordi jeg ved, at de bare er venner, og hun svarede: 'Hvad mener du med, at de bare er venner?', og jeg var så forvirret. Hun sagde til mig, at de helt sikkert er mere end venner, og jeg er sådan 'Åh, okay'."

"På dette tidspunkt kommer den anden pige hen til mig, og bekræfter, at de har haft en ting i et stykke tid. Jeg ringer til ham og fortæller ham, at han skal komme hen til baren, hvor vi snakker. På det tidspunkt indrømmer han, at han har en ting med den anden pige. Det er det. Det er historien."

Folk, der har kommenteret på videoen, har givet udtryk for, at de er i chok over mandens handlinger, mens andre har skrevet, at det var en 'guddommelig indgriben', der gjorde, at hun fandt ud af det.

"Det er guddommelig indgriben, baby," har en bruger skrevet.

Læs også

Smid alt, hvad du har i hænderne: Denne chokoladelasagne er himmelsk

"Universet var med dig den dag og forsøgte at vise dig sandheden," lød det fra en anden.

 

Dagens Gossip