Kone nægtede at sove i samme seng: Simons tæer faldt hele tiden af

Foto: Shutterstock.com

Hustruen nægtede at sove i den samme seng.

For tre år siden var Simon Charlesworth indlagt på hospitalet med influenza, lungebetændelse og blodforgiftning.

Han var hårdt ramt, men overlevede. Her tre år efter lever han stadig med følgerne efter sygdomsforløbet. Det skriver Ladbible. 

Læs også

38-årig Kelly gik i seng: Da hun vågnede op manglede der 25.000 kroner fra kontoen

Tæerne blev sorte og begyndte at falde af en efter en på grund af dårlig blodcirkulation.

”Min kone nægtede at sove i samme seng som mig, da hun ikke ønskede at vågne op med en tå ved siden af sig,” forklarer Simon Charlesworth og uddyber:

“Nogle er dem har jeg har stået med i hånden, efter at have smurt antiseptisk creme på. Andre er faldet af i sengen, og klart det værste er, at nogle er faldet af i bruseren.”

Det gjorde ikke ondt

Ifølge Simon Charlesworth, så har det ikke været smertefuldt at miste tæerne. Det var mere et chok. 

“Jeg plejede at tage et bad hver dag og sprayede derefter alle mine tæer med antiseptisk middel for at stoppe infektioner. Det var et chok mere end noget andet. Selvom mine tæer var i en forfærdelig tilstand, forventede jeg stadig ikke, at det skulle ske,” fortæller han.

Den sidste tå faldt af i december 2019, og siden da har det værste problem været isolation på grund af Covid-19-pandemien. Den satte også en stopper for en operation, han skulle gennemgå. Det har taget ekstra hårdt på ham, forklarer han. 

Greg Dix, direktør for sygepleje, jordemødre og patientpleje for Cwm Taf Morgannwg University Health Board, er ked af, hvis patienter føler sig ladt i stikken. 

“Selvom vi ikke kan kommentere på individuelle sager, beklager vi, hvis nogen har følt sig svigtet af den pleje eller det niveau af støtte, som vores sundhedsudvalg tilbyder. Pandemien har skabt hidtil usete problemer for vores organisation og har krævet, at der træffes nogle meget vanskelige beslutninger,” forklarer han.

Læs også

Medie erfarer: Skattefrit beløb på vej til disse danskere

 

 

Dagens Gossip