Kone til pædofil ægtemand skyder skylden på 9-årig pige: ‘Hun er jo en luder’

Kristine Bugbee

376 uger siden

|

04/05/2017
Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En forfærdelig sag om pædofili er netop blevet afgjort. Efter domsafsigelsen tog den pædofilidømte mands hustru ordet og beskyldte det blot 9-årige offer for at være løs på tråden.

Dagens topnyheder

Da 64-årige Peter Andrews blev dømt for pædofili mod en niårig pige, tog den tragiske sag en bizar drejning, da konen til den australske mand tog til genmæle og angreb offerets bedstemor på åben gade efter domsafsigelsen, hvor han var blevet kendt skyldig. 

I en video på Youtube kan man høre konen overfalde den niårige piges bedstemor verbalt og blandt andet kalde pigen for en luder, skriver Independent

- Hun er jo en luder og boller med alle som 14-årig, er det noget hun har lært af dig? lyder det fra konen, mens hun filmer med sin mobil.  

Det er uvist, hvorfor at konen referer til den niårige pige som 14-årig. 

Peter Andrews kone holder hårdnakket fast i, at hendes mand er uskyldig. Hun har aldrig ville anerkende anklagerne imod ham, og selvom han blev kendt skyldig i retten, er hun på hans side.

64-årige Peter Andrews. Foto: Youtube

Den 64-årige ægtemand blev ved retten i den australske by Gold Coast dømt for usømmelig omgang med en mindreårig, da han havde lokket pigen ind i parrets hjem ved hjælp af videospil og familiens legesyge hund. Derefter han han forgrebet sig på hende. 

Den pædofilidømte mand skal dog ikke afsone sin dom bag tremmer. Peter Andrews fik i stedet en betinget dom, da han i retten fortalte, at han lider af en uhelbredelig og aggressiv kræftsygdom.

Familien til den niårige datter vil nu uddele advarselsfoldere ud til folk i området, så andre familier ikke skal gennemgå samme mareridt.
 
Se konens overfald på offerets bedstemor herunder.