Kræftpatient rørt til tårer: Frisør overrasker efter klipning

Foto: Privat

En video af en frisør, der overrasker sin ven og kollega, der er under kræftbehandling, ved at barbere sit eget hår af, har fået mere end 9,4 millioner visninger på TikTok.

En frisør har rørt flere millioner mennesker verden over, efter han barberede sit eget hår af, for at støtte sin ven, der er blevet ramt af kræft.

Neftali Martín, der lider af hårtab som en bivirkning af den kemoterapi, han får, som behandling af sin lymfekræft, havde sat sig i frisørstolen ved sin ven Joel Ortega González, for at få ham til at barbere hans hår.

Læs også

Til salg for svimlende beløb: Nu kan du købe prinsesse Dianas gamle cykel

Neftali, der også selv er frisør, stillede et kamera op, da han ville filme øjeblikket, hvor han sagde farvel til sit hår i frisørsalonen i Alicante i Spanien.

Lige efter at være blevet færdig med at barbere Neftalis hår, vender Joel maskinen mod sit eget hoved, hvorefter han lidt efter lidt barberer sit eget hår af.

Foto: TikTok

Neftali, der tydeligt bliver berørt over den flotte gestus, bliver rørt til tårer.

Klippet, som Neftali selv har delt på det sociale medie TikTok, hvor han er kendt som @neftabarber, er blevet vist mere end 9,4 millioner gange.

Derefter delte han også klippet på Instagram, hvor han også forklarede nærmer om, hvad der skete.

"For dem, der ikke kender ham, er @imjooeel ikke bare en kollega. Han er som en bror for mig. Jeg elsker dig, broder."

Foto: TikTok

Lords & Barbers, som er navnet på frisørsalonen, hvor både Neftali og Joel arbejder, har også delt videoen. Hertil har de tilføjet teksten: "Vi vil rejse denne vej sammen med dig, som vi altid har gjort."

"Vi vil vise dig, hvad sandt venskab er, fordi vi alle er ét."

"For de øjeblikke, der er gået, og de, som vi har tilbage at leve. Hvad frisørsalonen forener, må ingen adskille."

Siden videoen blev delt på, har den fået mere end 2,3 millioner likes og mere end 27.000 har kommenteret.

"Han tøvede ikke engang med at fjerne sig eget hår," skrev en bruger, mens en anden skrev: "Han er ikke din frisør længere. Han er din bror nu."

"Makker, jeg græder ikke. Du græder! Stor respekt," skrev en tredje, mens en fjerde skrev: "Jeg ved ikke, hvad du lige gjorde ved mig, men jeg havde brug for følelsen af, at menneskeheden genoprettes."

Læs også

Tvillinger skal giftes med samme mand

 

Dagens Gossip