Kræftsyg drengs største ønske gik i vasken: Familien blev snydt

Foto: Privat

Forældrene gjorde sit bedste for at opfylde sønnens største ønske. Desværre blev de snydt.

En hund.

Det var 11-årige Billy Greens største ønske.

Læs også

Restaurant udleverer kunde på Facebook: “Hvorfor gør du dette mod os?”

Den lille dreng lider af sygdommen leukæmi, og derfor havde forældrene lavet en donation, hvor folk kunne give pengebidrag, så ønsket om en hund kunne gå i opfyldelse.

Familien fra byen Wakefield i England havde modtaget over 2.000 danske kroner, som var nok til at lægge et depositum. På en hundeadoptionside havde Billy nemlig fundet en lille hvalp, som han var blevet forelsket i.

Billy Greens største ønske var en hund. Foto: privat.

På daværende tidspunkt havde han været på hospitalet i to måneder. Men tanken om at komme hjem til en hundehvalp hjalp ham meget, skriver The Mirror. Han tilbragte hver dag med at kigge efter legetøj og andet udstyr til det kommende familiemedlem, som han kaldte Prins, da han ville behandle den lille hvalp som en kongelig. 

Snyd og bedrag

Men familien indså pludseligt, at de var blevet snydt.

Billy opdagede sin hvalp i en video på YouTube, da han så på små klip med gravhunde, mens han lå i hospitalssengen. På dette tidspunkt havde familien allerede overført pengene. Svindleren havde nemligt bedt om et depositum på over 2.000 danske kroner, men efter, at de havde overført pengene, stoppede han med at besvare deres telefonopkald. Familien kontaktde politiet, efter at Billy så videoen af ​​hans hvalp på YouTube, og de blev henvist til bedrageriafdelingen, skriver The Mirror. 

Det var en af disse hvalpe, som Billy så frem til at modtage. Det skete aldrig. Foto: Privat.

Her blev de bedt om at ringe til deres bank, men det var ikke en opløftende samtale. De fik fortalt, at de "ikke havde gjort nok for at undgå svindel,” og derfor kunne de ikke få nogen erstatning. 

Heldigvis kom familien efterfølgende i kontakt med en ægte hundeopdrætter, og i september blev familien udvidet med en lille hvalp. 

Læs også

Populær TV 2-vært afslører: “Vi laver ny sæson”

 

 

 

 

.

 

 

Dagens Gossip