Kunder i chok: Supermarked sælger allerede juleslik

Foto: Facebook

En stor supermarkedskæde er allerede begyndt at sælge juleslik.

Det føles efterhånden som om, at julen begynder tidligere og tidligere hvert år.

Butikkerne herhjemme er generelt meget hurtige til at sætte julepynt og julegodter i butikkerne, endda flere måneder før det faktisk er jul.

Læs også

Bruden græder ved hans grav: Pludselig dukker han op på billedet

I England har et supermarked dog taget prisen for at kickstarte julen før tid. Det skete, da kunderne i en Tesco-forretning opdagede, at der allerede var blevet sat juleslik på tilbud.

Det er i Facebook-gruppen Extreme Couponing and Bargains UK, at en kunde har delt dette billede, du kan se herunder, hvor der er tilbud på de særlige 'Celebrations boxes' der normalt kun bliver solgt til jul.

Foto: Facebook

Billedet blev delt med teksten "Julen kommer".

I kommentarfeltet har flere undret sig over, at de allerede i starten af august sætter julesnolder frem.

"Virkelig. Det er august. Det er i forvejen slemt, når butikkerne sætter julemusik på i oktober, men juleslik i august?," lyder det fra en person, mens en anden følger trop:

"Det er alt for varmt til at købe juleslik. Jeg har ikke noget koldt sted at opbevare det,"

En tredje person skriver, at hvis de køber chokoladen nu, så vil det være væk længe før jul. Faktisk vil det allerede være væk inden slutningen af ugen.

En talsmand fra Tesco fortæller, at juleslikket vil kunne købes i alle Tesco-butikker fra den 10. august. Enkelte butikker er dog allerede begyndt.

Læs også

Tragisk ulykke: 11-årig pige druknet i vandland

 

 

Dagens Gossip