Kvinde var nær død efter samleje: Pas på under denne stilling

Foto: Shuttestock.com

En kvinde var tæt på at dø, efter at hun havde sex i en bestemt stilling.

En nærdødsoplevelse efterlod en kvinde i tvivl om, hvorvidt hun kom eller gik, da hun endte på hospitalet, hvor lægerne diagnosticerede hende med en lækage i hendes aorta efter at have følt smerter under samleje.

Ifølge American Journal of Case Reports havde den 45-årige kvinde fra Mississippi samleje med sin mand, da hun mærkede et "pop" i brystet under en orgasme.

Læs også

Diana raser over supermarked: Blev smidt ud på grund af prisen på en banan

De skriver, at hun under sin orgasme lå i en stilling med benene presset mod brystet, da hun begyndte at mærke en smerte i brystet.

Hun blev hastet til hospitalet med kraftige, stikkende smerter, som hun vurderede til "10/10", da hun blev bedt om at beskrive, hvor smertefuldt, det var.

Kvinden blev undersøgt, hvorefter man kunne konkludere, at hun havde et alarmerende højt blodtryk, der målte 22/140. Kvinder i 40'erne ligger typisk omkring 120/80.

Foto: American Journal of Case Reports

Hun fik med det samme morfin og fentanyl for at lindre hendes smerter, hvilket hjalp hende til at blive roligere.

Kvinden, der næsten døde, var kendt af lægerne, da hun havde en sygehistorie med hypertension - højt blodtryk - og havde fået ordineret medicin, som hun dog ikke havde taget i over et år.

Hun kunne endvidere fortælle, at hun ryger omkring seks eller syv cigaretter om dagen og har røget i 17 år, selv om lægerne ikke fandt noget umiddelbart bekymrende ved hendes fysiske undersøgelse.

De foretog flere undersøgelser, og et elektrokardiogram viste, at hendes aorta havde modtaget skade, som lægerne dog kunne behandle uden operation.

Kvinden blev diagnosticeret med akut aortisk syndrom, en livstruende tilstand, og det blev fastslået, at hun havde fået det, som lægerne kalder et aortisk intramuralt hæmatom.

I lægmandssprog betyder det, at blodet siver gennem det inderste lag af aorta og begynder at flyde mellem den store arteries indre og ydre vægge.

Hun blev udskrevet efter tre dage. 

Læs også

LIDL overrasker: Sådan bliver prisen på æg

 

Dagens Gossip