Kvinde afleverede sin bil i lufthavnen da hun skulle rejse: Du gætter aldrig hvad medarbejderen gør med bilen

19/11/2023 20:30

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En kvinde fra Storbritannien ville flyve på ferie og afleverede sin Tesla til en medarbejder i lufthavnen.

Mest læste i dag

Tidligere havde hun afleveret sin bil og nøgler til en medarbejder i Bristol Lufthavn, uden problemer.

Faktisk burde Teslaen blive på lufthavnens parkeringsplads hele ferien, men det var ikke tilfældet. Medarbejderen hun afleverede bilen til havde andre planer.

Men medarbejderen havde tilsyneladende motorsports ambitioner - han "lånte" bilen og kørte ned ad smalle landeveje med 160 km/t. Mens han lyttede til Beyoncé.

Det kunne Jemma Waterfield ikke have forestillet sig i sine drømme. Som avisen " The Sun " beretter, var den 39-årige landet i Rom sammen med sin mand Scott, da hun kiggede på sin mobiltelefon og bemærkede, at nogen pillede ved hendes Tesla Model Y.

Men medarbejderen havde tilsyneladende motorsports ambitioner - han "lånte" bilen og kørte ned ad smalle landeveje med 160 km/t. Mens han lyttede til Beyoncé.

"Vi overvågede denne idiot via Tesla-appen, der følger med bilen," siger Jemma.

"I sit bedste Formel 1-øjeblik havde han 175 km/t på speedometeret," klager Jemma.

Virksomheden ønsker at kompensere kunden

"Vi ved endda gennem appen, at han skruede op for Beyoncés," forklarer den forbløffede Tesla-kører.

Men det var ikke alt: I stedet for at parkere bilen sikkert i lufthavnen, holdt bilen hele ferien på en offentlig parkeringsplads flere kilometer væk fra lufthavnen.

Den lille racerindsats tog på batteriet. Da Jemma og hendes mand hentede bilen igen, var batteriet så godt som tomt. Parret måtte stoppe og lade op på vej hjem.

Virksomheden, en velkendt udbyder af parkeringstjenester, der kan findes i mange lufthavne, er beklagelig. "Meet & Greet"-tjenesten i Bristol Lufthavn blev midlertidigt suspenderet, og afklaring blev lovet, hedder det.

Derudover ønsker de at kompensere kunden, siger en talsmand for virksomheden til The Sun.