Kvinde anholdt for menneskesmugling: Fandt 6 dage gammel baby i håndbagage

En amerikaner er blevet anholdt i Filippinerne efter et forsøg på menneskesmugling. Det skete blandt andet ved, at kvinden forsøgte at smugle en blot seks dage gammel baby med i sin håndbagage.

Når de fleste mennesker tænker på ordet menneskesmugling, så vil de formentlig tænke på en lastbil eller en stor transporter, som er propfyldt med mennesker, der illegalt vil ind i et andet land.

Sådan var det dog langt fra forleden i Filippinerne, da den 43-årige kvinde Jennifer Talbot fra Ohio blev anholdt på baggrund af menneskesmugling.

Det var dog ikke menneskesmugling, som vi normalt ser det, men et helt bizart forsøg på at smugle en blot seks dage gammel baby med flyet, ved at gemme barnet i sin håndbagage. Det skriver mediet ABC News7.

Læs også

De originale skuespillere vender tilbage i nye Harry Potter-film

Det lykkedes i første omgang, da kvinden skulle gennem security. Her tænkte hun formentlig, at hun nu var sikker, og derfor tog hun barnet frem igen, og holdt det som en almindelig mor ville holde sit barn.

Derefter gik hun mod hendes bestilte afgang med et Delta Airlines-fly, men her stødte hun på problemer. Ved boarding-gaten bad personalet nemlig den 43-årige kvinde om at vise papirer på babyen, men da hun ikke kunne fremvise dette, blev myndighederne kontaktet.

Hun blev derefter sigtet og anholdt for menneskesmugling, og hun slap ikke, selvom hun viste et skriftligt udsagn. der fortalte, at kvinden havde intentioner om at adoptere babyen.

Denne var dog ikke underskrevet af barnets mor, og derfor var den ikke gyldig. Kvinden ville ikke udtalte sig om, hvorvidt barnet var givet væk eller om det var blevet solgt.

Moren til den seks dage gamle baby modtog en sigtelse fra politiet, mens politiet endnu ikke har fundet faren til barnet.

Læs også

38-årig far: Håndværkerne har skidt på mit tag

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip