Kvinde blev befamlet af fitnessinstruktør: Nu er hun bandlyst fra fitnesscentret

Foto: Privat

En 22-årig kvinde er blevet bandlyst fra sit fitnesscenter, efter en fitnessinstruktør befamlede hende, hvilket hun optog og delte en video af.

En kvinde, der elskede at besøge sit lokale fitnesscenter, hvor hun trænede op til seks gange om ugen, hævder, at hun er blevet bandlyst fra centret, efter at have afsløret en instruktør, der befamlede hende.

Kvinden, der hedder Fern, bor sammen med sine forældre i Pangasinan på Filippinerne, ville optage sin træning, som hun havde i sinde at dele med sine 14.200 følgere på TikTok.

Læs også

DMI melder vild varme på vej: Her bliver der 45 grader

Den 22-årige Fern blev medlem af fitnesscentret i februar i år, og blev kort tid efter venner med en af de mandlige instruktører i centret, hvis navn holdes hemmeligt. 

I en video på TikTok fortæller hun, at han begyndte at slå hende på bagdelen, hver gang han så hende, hvilket gjorde hende ukomfortabel og at hun følte sig krænket. 

Hun hævder, at hun bad den mandlige instruktører om at stoppe, men at han ignorerede det og svarede, at han 'gør det mod alle'. 

Fern fangede den 6. juni den unavngivne instruktør på video, hvor det tydeligt ses, at han befamler hendes bagdel. Han var tilsyneladende ikke klar over, at hun filmede sin træning.

Foto: TikTok

Efterfølgende delte hun videoen på TikTok, hvor hun reagerede på hans opførsel, og videoen fik hurtigt flere tusinde visninger. 

Efter videoklippet gik viralt på det sociale medie, blev den mandlige instruktør fyret fra fitnesscentret, fortæller Fern. 

Hun har dog også afsløret, at han ikke er den eneste, der har fået besked på at holde sig væk. Fern siger, at hun også selv har fået forbud mod at vende tilbage til det lokale fitnesscenter. 

"Jeg lavede en øvelse kaldet 'The Romanian Deadlift' på Smith-maskinen, da det skete," fortæller Fern ifølge Daily Mirror. 

"Fyren, der rørte ved mig, arbejder i fitnesscentret som instruktør, og jeg beder ham normalt om hjælp til min træning, hvis jeg har brug for det. Specielt hvis jeg skal træne hårdt, eller hvis jeg har brug for ham til at 'spotte' mig." 

"Han begyndte at slå mig på bagdelen hver gang jeg var i fitnesscentret. Da jeg konfronterede ham med det, fortalte han mig 'Jeg gør det mod alle. Det er normalt' og sagde, at jeg ikke skulle være så bekymret, så jeg følte, at jeg ikke kunne sige noget."

Foto: TikTok

"Som tiden gik, begyndte jeg at distancere mig fra ham, fordi jeg var ukomfortabel omkring ham. Han slog mig konstant på bagdelen," fortsætter hun. 

"Jeg har tidligere traumer relateret til chikane, så det var virkelig svært for mig, men jeg var også bange for at sige noget til ledelsen eller anmelde ham, hvis ingen troede på mig." 

"Jeg begyndte bogstaveligt talt at flytte min bagdel tættere på udstyret, hver gang han gik forbi mig, så han ikke kunne røre ved den." 

Da hun først havde videobeviser, besluttede Fern sig for, at der var tid til, at hun kontaktede ledelsen i fitnesscentret, som lovede at tale med instruktøren og efterfølgende fyrede ham. 

"Jeg er lettet over, at han blev fyret. Ikke for mig, men for de andre piger, der arbejder derude," siger hun. 

"Men ledelsen bandlyste også mig, fordi jeg delte videoen på TikTok, hvilket jeg ikke kan gøre noget ved. TikTok har også fjernet min egen video for overtrædelse af deres retningslinjer. Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg gjorde det, men jeg kan ikke gøre noget ved det." 

Fern håber nu, at hun ved at dele sin historie kan overbevise andre kvinder, der er eller bliver seksuelt chikaneret i deres fitnesscenter, om at sige noget.

"Jeg ved, det er svært, men vi er nødt til at sige noget, før de stopper. Mange mennesker støtter os og tror på os. Det er tid til at stå op for os selv," lyder det.

Læs også

Sådan får du 5000 kroner i kompensation hvis dit fly aflyses

 

 

Dagens Gossip