Kvinde blev nægtet adgang til flyet: Flyselskab fandt hendes tøj 'upassende'

Foto: Shutterstock.com

Flyselskabet har været ude at undskylde, efter de nægtede en model adgang til flyet, medmindre hun iført sig deres Hi-Vis-vest.

Isabelle Eleanore fortæller, at hun følte sig ydmyget, da hun fik at vide, at hendes crop top og blå jeans, som hun var iført, var for upassende. 

Instagram- og OnlyFans-modellen fortæller endvidere, at hun blev tvunget til at dække sig til, mens de andre passagerer kiggede på, hvilket hun ikke mener, at man kan tillade sig i 2021. 

Det skriver Gloucestershirelive.co.uk

Læs også

Nu får Disney hug: Snehvide havde ikke givet samtykke til kys

Det hele startede, da hun blev stoppet af kabinepersonalet, da hun var ved at boarde. Isabelle fortæller herefter, at der er tale om en Jetstar-stewardesse, som sagde til hende, at hun skulle iføre sig en jumper for at dække overkroppen til. 

"Du kan ikke bare være iført en bikini," skulle stewardessen have sagt til Isabelle. 

Hun fik herefter udleveret en Hi-Vis-vest, som hun skulle iføre sig for at dække overkroppen. Isabelle følte sig flov og nedbrudt, da hun gik ned ad gangen iført vesten. 

Hun undrer sig dog over, hvorfor hun blev bedt om at dække sig til, da hun ikke mener, at hendes tøj var upassende eller afslørende. 

Isabelle siger, at hun er sikker på, hun ville være blevet behandlet anderledes, hvis hun havde mindre bryster eller en mand. 

Flyselskabet Jetstar har siden være ude at undskylde, hvor de beklager, at stewardessen havde misforstået deres politik. 

"Hun kiggede på billetten, men efterfølgende bad hun mig om at bære en jumper eller noget. Jeg tænkte, at hun var bekymret for, at jeg ville blive kold på flyet," fortæller Isabelle til 9News, hvorefter hun tilføjer: 

"Hun fortsatte, og til sidst sagde hun, at det var ikke var muligt at komme med flyet iklædt en bikini. Jeg var ikke iført en bikini, men en crop top." 

Isabelle, der rejste med sin mand Jeremy Szwarcbord, sagde, at hun tilkaldte resten af besætningen, så de kunne hjælpe med at finde noget, som jeg kunne tage på." 

Parret havde ikke selv en jumper eller top i håndbagagen, hvorefter hun fik udleveret en Hi-Vis-vest, hun skulle tage på.

Jetstar, som ejes af Qantas, har fortalt, at man allerede har undskyldt til Isabelle. 

"Vi har kontaktet Isabelle for at høre om hendes erfaring og for at undskylde for den, situationen blev håndteret på," fortæller en talsmand fra flyselskabet.

Læs også

Skræmmende video: Sikkerhedsvagter skræmt fra vid og sans