Kvinde deler billede af kærestes irriterende vane og møder massiv opbakning

Modelfoto: Shutterstock.com

En kvinde har delt et billede af hendes mands vane, der har fået rigtig mange til tasterne.

Et billede siger mere end tusind ord, lyder det. Det må man sige gør sig gældende i denne historie. Billeder bliver brugt til at forstå den verden, vi lever i, og de bliver også brugt til at stille store spørgsmålstegn.

Læs også

DR-kendis smittet med corona

En frustreret kone har delt et billede af, hvordan hendes mand efterlader sit våde håndklæde efter et brusebad, og det har vist sig, at hun langt fra er den eneste, der oplever dette hverdagsdilemma. Efter at have delt billedet, er der mange, der har tilkendegivet, at de også kender til situationen, skriver The Mirror.

“Det pisser mig af”

Kvinden fra Australien postede et billede på Facebook, der viser håndklædestativet i hendes badeværelse med to håndklæder på. I den ene side af stativet hænger hendes håndklæde pænt foldet over stangen, mens der i den anden side er kastet et håndklæde på.

"Min mands våde håndklæde-teknik", skrev hun til billedet, og der var mange der skrev, at de også havde kærester, der anvendte samme teknik. 

Denne 'teknik' er der mange, der benytter. Foto: Facebook.com

"Min mand gør det med hvert eneste håndklæde i huset. Håndklæder, viskestykker. Det pisser mig af," skrev en, mens en anden spurgte: "Hvorfor er de alle sådan?"

Dog var der også mange, der mente, at kvinden faktisk burde være taknemmelig for, at håndklædet overhovedet kom op og hænge, da de oplevede, at selv det kunne være svært for mange at finde ud af. 

"I det mindste hang han det op. Så snart håndklædet er væk fra min partners krop, rammer det gulvet, uanset hvor han befiinder sig," skrev en frustreret Facebook-bruger.

En anden spurgte i spøg: "Kan mødre til drenge sørge for, at jeres sønner lærer grundlæggende ting som dette. Det er op til os at stoppe dette vanvid for vores fremtidige døtre."

Hvad tænker du? Kender du til dette hverdagsdilemma? 

Et ægte hverdagsdilemma. Foto: Facebook.com.

 

Læs også

Nedtur rammer Silas Holst: Mister job

 

 

 

 

Dagens Gossip