Kvinde deler billeder af monster-edderkop, der vil hjemsøge dig i dine drømme

Ida Veiden Brakstad

402 uger siden

|

04/11/2016
Udland
Foto: Barnyard Betty's Rescue
Foto: Barnyard Betty's Rescue
Kæmpeedderkop skræmmer folk fra vid og sans

Dagens topnyheder

Billederne af monster-edderkoppen 'Charlotte', som kravler omkring på et kostehovede, får nakkehårene til at rejse sig. Så araknofober bør kigge væk nu.

Den gigantiske edderkop af arten Giant Huntsman (Snubletrådsedderkop på dansk) blev fundet på en farm i Brisbane Valley i Australien, og er en af de største (og mest gruopvækkende) eksemplarer af arten, der er fundet. Det skriver britiske Metro.

Foto: Barnyard Betty's Rescue

Og det siger ikke så lidt. Australien er nemlig kendt for at huse nogle af verdens største edderkopper, hvoraf Giant Huntsman er blandt de allerstørste med et benspænd på op til 30 cm. 

Edderkoppen, med det uskyldige navn 'Charlotte', blev fundet på dyreinternatet Barnyard Betty's Rescue i oktober sidste år, men det er først nu, at billederne af den skrækindgydende jagtedderkop er gået viralt.

Charlotte er alle araknofobers værste mareridt og indgyder nu skræk i mennesker over hele verden. Hvis du er blandt dem, der kan mærke hårene rejse sig, så kan du trøste dig med, at arten Giant Huntsman i det mindste ikke er giftig for mennesker.