Kvinde deler chokerende løgn, hun fortæller på første date for at undgå endnu en date

Skrevet af Nicolai Busekist

16/01/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde har afsløret en særlig løgn, som hun fortæller, hvis hun vil være sikker på at undgå en ny date.

Dagens topnyheder

Hvis man vil være sikker på, at man ikke bliver inviteret ud på en ny date, er der mange måder at gribe det an på. F.eks. kan man vælge blot at være ærlig omkring det.

Man kan også vælge den løsning, som Jo Brundza benytter sig af. I håbet om at undgå at blive inviteret på endnu en date, fortæller hun nemlig sin date en bizar løgn.

Helt konkret kaster hun sig simpelthen ud i at narre dem til at tro, at hun tror, at månen ikke er ægte. Hun håber på, at det får hendes date til at tro, at hun er skør, og de derfor ikke inviterer hende på endnu en date.

"Et af mine yndlingstricks, jeg bruger, når jeg er på en første date - og hvis jeg i løbet af den første date kommer til den erkendelse, at jeg ikke vil have, at der skal være en anden date," siger hun i en video på TikTok ifølge Indy100.

"Fra det tidspunkt, hvor jeg når den erkendelse, bruger jeg resten af den date på at prøve at overbevise den anden person om, at jeg ikke tror, månen er ægte."

Som tekst til hendes video skriver hun, at hendes dates 'typisk er for lamslåede til at argumentere'. Derfor ender det med, at de blot lader hende tro, hvad hun vil tro.

Siden hun delte sit trick på det sociale medie, er hun blevet oversvømmet med kommentarer. Mange spørger hende om, hvordan hun formår at skifte emne til at tale om månen.

Ligeledes vil mange også gerne vide, hvad hun vil gøre, hvis en date pludselig giver hende ret. Hvis det er tilfældet, så kan hun nemlig ende i lidt af en kattepine.

Naturligvis er der også mange, der blot roser hende for hendes opfindsomhed, ligesom flere siger, at de selv vil benytte sig af dette trick fremover.

"Jeg dør over at høre eksempler på, hvordan du klarer det," har en person skrevet.

"Åh Gud. Hvad sker der, hvis de heller ikke tror, at månen er ægte? Tror de, at de har mødt deres soulmate?" lød det fra en anden bruger.

"Griner højt! Jeg tog en forfærdelig date med ned i kaninhullet om, at fugle ikke er ægte, og det var så langt ude," skrev en tredje.

"Hvad sker der så, hvis de er enige i det," kommenterede en fjerde person på det sociale medie.

På grund af den store efterspørgsel, har Jo valgt at dele en ny video, hvori hun deler sine tre taktikker til at implementere denne teknik, hvis man er på en dårlig date.

Det første er, at sige noget i retning af, 'hvis du ved, så ved du det'. I videoen siger hun, at man også kan forsøge sig med at angive 'falske beviser' på, at månen ikke er ægte. Hvis det hele slår fejl, så kan du vælge at 'beskylde Grønland'.