Kvinde deler simpel utroskabstest: Svarer han med disse 7 ord, så er han er utro

05/10/2023 16:47

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En ung kvinde har delt en simpel test, der kan afgøre om din partner er utro. Men ikke alle mener, at hun har ret.

Mest læste i dag

Der er naturligvis ingen, der bryder sig om, at deres partner er utro. Det kan dog være mindst lige så opslidende ikke at vide, om man rent faktisk har ret i sin mistanke. Men nu har en ung kvinde hævdet at have en simpel måde at finde ud af det på.

Ifølge denne kvinde, vil et svar på syv ord kunne afsløre din partner i at være utro. I videoen påpeger hun dog, at denne test er henvendt til kvinder, som har en tro om, at deres partner er dem utro. Det skriver Daily Star.

I en video, der er blevet delt på det sociale medie Instagram, hævder den unge kvinde, at hvis svaret er: 'Go ahead and believe what you want', når du spørger din partner om, hvorvidt han er utro, så er han utro. Dette kan oversættes frit til: 'Tro bare hvad du vil'.

I kommentarsporet under videoen, er det tydeligt, at det har delt vandene. Mange har pointeret, at det er 'manipulerende' og et tegn på skyld. Andre mener derimod, at de pågældende mænd nok bare er trætte af at blive beskyldt for at være utro.

"Hvis du konfronterer din mand for at være utro, og han siger: 'Go ahead and believe what you want', så er jeg ked at sige det, mine damer, men den mand er skyldig. Han er skyldig," siger den 23-årige kvinde i sin video.

Siden hun har delt videoen, er den blevet set mere end to millioner gange, og både mænd og kvinder har bakket om hendes teori.

Selvom andre mener, at hun tager fejl, har flere personer faktisk bekræftet hendes teori, ved at dele deres egne erfaringer på området.

En lang række af de personer, der har kommenteret på videoen, mener at påstanden er 'sand'. De har nemlig selv gjort sig erfaringer, der kan bakke op om det. Andre føler sig ikke helt så overbeviste, og pointerede, at der kunne være andre årsager.

"Så sandt. Jeg kan huske at have hørt dette. Lad aldrig en mand forvandle dig til Sherlock (Holmes, red.). Det er ikke det værd," skrev en person.

"Dette er 100% bevist at være sandt," skrev en anden, mens en tredje kommenterede: "Sandt. De ved ikke, hvad de skal sige, fordi de er blevet fanget."

Flere irriterede mænd har dog også kommenteret på videoen, hvor flere af dem slog fast, at det ikke er et bevis på noget som helst.

"Det betyder ikke, at han er utro. Det kan betyde, at han ikke gider at skændes meningsløst med en usikker, barnlig person," lød det fra en person.

"Få beviser, før du nogensinde beskylder nogen for at være utro! En bemærkning som bevis er den mest idiotiske ting nogensinde," skrev en anden.

"Jeg siger det her, men ikke fordi jeg er utro. Jeg har bare ikke energi til at skændes," kommenterede en tredje.

Flere andre personer påpegede, at det ikke er et bevis for utroskab, men kan til gengæld være et tegn på manglende tillid mellem de to parter i forholdet. Derfor kan det ikke udelukkes, at det bedste ville være at afslutte forholdet.

"Hvis I er usikre og ikke stoler på ham, så skal I ikke være sammen," skrev en kvinde i en kommentar.