Kvinde delte kreativ løsning på pengeproblemer: Nu mødes hun af kritik

Foto: TikTok

En kvinde, der ikke havde penge til mad, har delt en kreativ løsning på problemet, men ikke alle er fair af den.

En kvinde er blevet mødt af kritik på nettet, efter at have indrømmet, at hun gik 16 dates i træk, fordi hun ikke selv havde penge til at betale for mad.

TikTok-bruger Mccall Brock sagde, at hun var løbet tør for penge, da hun stadig gik i college. For at få mad, følte hun derfor, at hun var nødt til at tage på date med fyre, der var uvidende om, at det var hendes egentlige motivation.

Læs også

Alexandra troede hun var gravid med tvillinger - begynder at græde, da lægerne viser ultralydbilledet

Det betød, at hun formåede at arrangere intet mindre end 16 dates på 16 dage, så de fyre, der inviterede hende ud, kunne betale for hendes mad. Dermed sikrede hun sig, at hun fik lækker mad, selvom hun ikke havde råd til det. Det skriver Mirror.

Efter at have delt historien på det sociale medie TikTok, har hun delt sine følgere, da nogle hylder hende som et 'geni', mens andre mener, at hun har udnyttet mændene. Indtil videre er hendes indrømmelse blevet set af mere end 1,5 millioner personer.

"I college, da jeg løb tør for penge til mad, gik jeg ind på en dating-app, og i løbet af 16 dage var jeg på 16 dages. En pige er nødt til at spise," skrev hun som tekst til den video, hun delte på det sociale medier.

I kommentarfeltet blev hun hurtigt mødt af en del kritik, hvilket fik hende til at understrege, at mændene selv havde inviteret hende ud: "For at præcisere, spurgte alle disse mænd, om jeg ville med på date."

Det er dog ikke alle, der har forholdt sig negativt til hendes kreative løsning på pengeproblemerne. Der er nemlig op til flere personer, der har hyldet hende og har rost hendes idé.

"Og det er en forretningsbeslutning," skriver en person i kommentarfeltet, mens en anden skriver: "Et universelt life-hack."

En tredje person går endda så langt, at vedkommende kalder hende for et geni: "Nej, det kaldes bare at være et geni."

Det er dog ikke alle, der har været helt så støttende overfor hendes beslutning om at tage på date med mænd, blot for at få betalt sin mad. Mange mener nemlig, at det hun har gjort, er at have udnyttet mændene.

"Og det er derfor, jeg ikke betaler," skriver en mand.

"Jeg har aldrig gjort det her. Jeg føler, at det er at udnytte dem. Især hvis deres følelser bliver involveret," skriver en kvinde.

"Eller du kan få et job," lyder det kort fra en tredje person, der tilsyneladende heller ikke er fan af hendes løsning.

Læs også

Hun har altid en vandpistol på badeværelset - det sparer hende for tusinder af kroner

 

 

Dagens Gossip