Kvinde der bliver kaldt 'dæmon' viser, hvordan hun så ud før sine ændringer

Foto: Privat

En kvinde, der har brugt en stor sum penge på ekstreme kropsændringer, har løftet sløret for, hvordan hun så ud før.

Kierstyn Milligan siger, at folk kalder hende en 'dæmon', og at fremmede kommer hen til hende på gaden for at sige, at de 'hader hendes tatoveringer'. Men det får hende ikke til at stoppe.

Læs også

Kræftramt mand smidt ud af restaurant: Hans udseende 'skræmte' de andre gæster

Den 22-årige kvinde fra Houston i Texas besluttede for nylig at udvide antallet af kropsændringer, ved at få tatoveret sine øjenæbler.

Foto: Privat

Danseren, der tjener en formue på OnlyFans som følge af sit unikke udseende, begyndte at interessere sig for kropsændringer og -modifikationer i en alder af 14 år. Et år senere fik hun sin første tatovering.

Foruden de mange tatoveringer, har hun også brugt omtrent 100.000 kroner på hugtænder og brystimplantater samt piercinger i brystvorten, tungen, begge næsebor samt næseryggen.

Foto: Privat

"Jeg har altid vidst, at jeg ville se sådan ud. Jeg har haft denne vision i mit hoved, siden jeg var ung og har endelig opfyldt den," siger hun ifølge Ladbible.

"Som jeg så ud før i forhold til nu, føler jeg mig gladere. Før havde jeg ingen selvkærlighed eller forstod, hvem jeg var. Nu føler jeg, at jeg forstår mig selv mere og har mere selvkærlighed og selvtillid," fortsætter Kierstyn, der har mere end 690.000 følgere på TikTok.

"Når nogle mennesker ser mine øjne, stirrer de og peger uden at sige noget. Andre giver mig grimme blikke, og nogle gør helt op til mig og siger, at de hader det," fortæller hun, og fortsætter:

"De skøreste reaktioner er fra folk på nettet, der gemmer sig bag en skærm. De elsker at sige: 'du ligner en dæmon' eller 'du var så meget smukkere før', eller 'du må ikke have haft en god barndom'."

Foto: Privat

"Men der er også folk, der er så søde og siger, at de elsker det og gerne vil have billeder med mig. Min familie og venner var ikke overraskede over mine ændringer, fordi det er noget, jeg altid har ønsket mig, men de var chokerede, da jeg tatoverede mine øjenæbler."

"Jeg gjorde det som en måde at vise min forskellighed på, og for at se, hvor chokerede og fornærmede folk kan blive, når de ikke forstår noget, der ikke er normen i samfundet."

Siden hendes første tatovering i en alder af 15 år, har Kierstyn fået mange flere. Det inkluderer et komplet sleeve bestående af hyldester til hendes familie.

Foto: Privat

Hun har også en drømmefanger, en geishapiga, skorpion og et komplet sleeve i sort, som hun siger hjalp hende gennem perioder med kropsdysmorfi.

"I 2020 fik jeg et møl på halsen, en dolk på min skulder og hebraisk skrift på min hals. I år har jeg fået en sommerfugl på panden, en dolk med roser i ansigtet, en flagermus under mine bryster og mine øjne æbler tatoveret," siger hun.

"Min seneste tatovering er på min mave af sommerfugle og jordbær for at komplementere flagermusen. Min yndlingstatovering ville nok være sommerfuglen på mit hoved, fordi det var så modigt et valg. Jeg har aldrig ønsket at passe ind."

Foto: Privat

Kierstyn har ingen planer om at stoppe lige foreløbig, og hun har planer om at få tatoveret den anden side af sit ansigt i januar 2022.

"Jeg er ikke sikker på, hvad jeg får lavet endnu. Målet er at blive fuldt tatoveret fra top til tå inden næste jul. Så vi må se. Forhåbentlig kan jeg gøre det," siger hun.

"Det eneste råd, jeg virkelig kan give til alle, der ønsker at modificere eller tatovere sig selv, er: gør det af kærlighed. Gør det ud fra, at det vil gøre dig glad."

Læs også

Far fik utænkelig besked efter fødslen: Nu må sønnen leve uden sin mor

"Vi bør kun gøre ting, der giver os glæde. For mig er det, hvad det at ændre mig selv gør, så jeg ønsker det for andre, hvis det er det, de vælger. Intet andet end kærlighed og lykke."

 

Dagens Gossip