Kvinde droppede to særlige ting: Nu ser hun 10 år yngre ud

Skrevet af Nicolai Busekist

21/02/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde har afsløret, at hun stort set har droppet at bruge hårextensions og makeup, hvilket har givet hende et mere naturligt look.

Dagens topnyheder

Den 25-årige Summer Fox fra London har afsløret, at hun har valgt at droppe brugen af hårextensions. Desuden har hun også skruet markant ned for mængden af makeup, som hun bruger.

Det har medført, at hun ser meget yngre og mere naturlig ud. Faktisk har det givet hende et markant anderledes udseende, hvorfor flere hævder, at de har svært ved at kende hende.

Flere hævder endda, at hun ser helt op mod 10 år yngre ud, efter at have droppet sine hårextensions og skruet ned for brugen af makeup. Og meget tyder på, at hun også selv er rigtig glad for den forvandling, som hun har gennemgået.

På det sociale medie TikTok har hun delt en video, hvor hun viser forskellen på, hvordan hun ser ud i dag og før. Der er så stor forskel på billederne, at folk nærmest er i chok over forvandlingen.

"POV: Du indså, at 'less is more'," har hun skrevet som tekst til sin video.

I starten af videoen viser hun et billede af sig selv, der stammer fra, da hun var 20 år gammel. Her kan man se, at hun havde mørkt hår og brugte en del makeup.

Foto: TikTok

Ikke nok med, at det er tydeligt at se på billedet, at hun brugte en del makeup, så havde hun også falske øjenvipper og hårextensions i. 

Dernæst klipper hun over til et billede, der viser hende fem år senere, hvorfor hun er 25 år gammel på billedet. Her er det tydeligt at se, at hun har ændret sig meget. Blandt andet har hun fået en helt anden frisure og hårfarve.

Desuden har hun også valgt at bruge meget mindre makeup, hvilket har givet hende et mere naturligt udseende. Og som hun selv skriver, så har hun fundet ud af, at 'less is more'. 

Hendes video endte med at blive enormt populært på det sociale medie, hvor den på kort tid fik mere end en halv million visninger. Derudover er der også rigtig mange brugere, der har skrevet i kommentarsporet, at hun godt kan være stolt af sin forvandling.

Foto: TikTok

"Åh Gud! Det er vanvittigt! Elsker hvordan du ser ud på begge billeder, men kan ikke engang forestille mig dig med de lange mørke lokker nu," skrev en bruger.

"Wow. Du ser 10 år yngre ud," lød det fra en anden, mens en tredje skrev: "Jeg vidste ikke engang, at det var dig."

"Jeg kunne næsten ikke genkende dig i starten! Smukt i hvert fald. Du er fantastisk," lød det fra en fjerde.

"Jeg kunne virkelig ikke genkende dig! Du ser fantastisk ud på begge måder, men det er bare helt anderledes," kommenterede en femte.