Kvinde fik elregning på 1,7 billioner kroner: 'Jeg overvejede, om jeg havde hængt julelysene forkert op'

Foto. Shutterstock (arkivfoto)

En amerikansk kvinde var ved at gå ud af sit gode skind, da hun modtog en elregning, som lød på et svimlende højt beløb.

En midaldrende kvinde fra den amerikanske stat Pennsylvania spærrede i den grad øjnene op, da hun tjekkede sin netbank i starten af december måned.

Det viste sig nemlig, at 58-årige Mary Horomanski havde modtaget en regning fra elselskabet Penelec, som lød på intet mindre end 284 milliarder dollar (omkring 1,7 billioner danske kroner red.).

Det skriver Det lokale medie Erie Times-News.

Læs også

Kvinde gik ud med skraldet: Da to drenge hørte en frygtelig lyd fra skraldespanden, kom politiet

- Min øjne poppede simpelthen ud af hovedet på mig. Vi havde hængt julelys op, og jeg overvejede, om jeg havde gjort det forkert, siger Mary Horomanski til Erie Times-News.

Den gigantiske elregning skulle betales inden november 2018. Første betaling skulle falde i december og lød på 28 dollar (cirka 170 danske kroner red.).

Mary Horomanski sendte en besked til sin søn og fortalte ham om den voldsomme regning. Han kontaktede Penelec, som heldigvis kunne fortælle, at der var tale om en fejl.

Læs også

Frisør farver kvindes hår med Nutella: Da hun ser resultatet, tror hun ikke sine egne øjne

Det viste sig nemlig, at det var meningen, Mary Horomnskis elregning skulle lyde på et noget lavere beløb - nemlig 284 dollar (cirka 1.722 danske kroner red.).

Ifølge Mark Dubin, som er talsmand for Penelec, var kommaet på uforklarlig vis havnet det helt forkerte sted:

- Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har set en regning på millioner af dollar. Vi sætter pris på kundens villighed til at kontakte os omkring fejltagelsen, siger Mark Dubin til Erie Times-News.

Læs også

Bruden kigger på sin døve mand ved alteret, løfter en arm og laver tegn, der får tårerne til at trille

Efter Mary Horomanski havde set den kæmpestore regning, havde hun et særligt julegaveønske til sin søn:

- Jeg sagde til ham, at jeg ville have et apparat til at måle hjerterytmen med, siger Mary Horomanski til Erie Times-News.

Københavner fandt gammel lottoseddel i kommoden: Kioskmedarbejderen blev helt tavs, da kuponen blev scannet

 

Dagens Gossip