Kvinde fik øje på edderkop i bilen: Så tog køreturen en dramatisk drejning

13/10/2023 10:25

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Kvindens dramatiske reaktion på en uventet edderkop i hendes bil har skabt overskrifter og debat i New York.

Mest læste i dag

Det, der skulle have været en almindelig køretur, tog hurtigt en uventet drejning, da kvinden opdagede en ottebenet ubuden gæst inde i hendes køretøj.
I et øjeblik af panik mistede kvinden kontrollen over bilen, hvilket resulterede i, at hun kørte galt. 

Det skriver Daily Mail

Som en konsekvens af dette uheld pådrog kvinden sig en skade i benet, der krævede flere dages hospitalsophold.

Efterfølgende delte politiet et opslag, som delte vandene.

De beskrev hændelsen som følger: "Efter at have undersøgt dagens styrt på Silver Spur Road, føler vi, at det er nødvendigt at tage fat på noget, vi ikke kommer ud for ofte. Det kan se ud som om, at føreren af bilen fik øje på en EDDERKOP i sin bil, mens hun kørte. Chaufføren gik i panik og forulykkede og pådrog sig en skade i benet. Vi ved, at det er nemmere for nogle bilister end andre, men prøv at lære nye chauffører og jer selv at overvinde din frygt og standse bilen et sikkert sted. Det handler om livet."

Episoden satte en debat i gang og fik derfor udløst en bølge af reaktioner på de sociale medier. Politiets opslag modtog 250 kommentarer til deres opslag, hvor nogle udtrykte forståelse for kvindens frygt, mens andre mente, at hun havde overreageret. 

Dog var kommentarfeltet enige om vigtigheden i at bevare roen i pressede situationer på vejen, selv hvis man støder ind i et flerbenet dyr.