Kvinde fik ‘sjov’ julegave: Den vendte op og ned på hendes liv

Foto: TikTok

Det kan være en rigtig sjov ide at give en DNA-test i julegave, men man skal passe på, for det kan også vende op og ned på ens liv.

Det var egentlig bare ment som en sjov og anderledes julegave, da da Cat McDonalds far gav hende og resten af familien et særligt DNA-kit.

Læs også

Nu er der nyt fra Mette Frederiksen

Med DNA-testen ville det nemlig være muligt at få svar på mange sjove spørgsmål omkring sin herkomst.

Cat McDonalds der har et irsk navn og er rødhåret, havde forventet, at testen ville afsløre, at hun primært var af irsk afstamning, men det viste sig ikke at være tilfældet.

På TikTok fortæller Cat McDonalds nemlig hele sin historie, fra den meget bizarre juleaften, der bød på flere overraskelser end afstamning.

Testen viste i første omgang, at Cat McDonalds rødder er 75 procent norsk, mens de sidste 25 procent var både Tyskland og England.

Til gengæld så viste testen også, at hendes far slet ikke er hendes biologisk far, og det kom som noget af et chok.

Et andet navnet dukkede i stedet op på testen, og det var navnet på en ven af familien.

Hele familien skulle angiveligt være rystede over opdagelsen, og Cat McDonalds forsøgte at tage kontakt til sin biologiske far. Faren afviste dog at tale med hende.

“Jeg forsøgte at give ham et brev, men da han hørte mit navn, afviste han at tale til mig. Egentlig var det bare for at sige tak, fordi jeg virkelig er lykkelig for at være i live,” fortæller Cat McDonalds i TikTok-videoen.

Du kan se hele videoen her 

Læs også

Det så du ikke i Løvens Hule: Deltager spurtede fra studiet 2 minutter før han skulle på

 

 

 

Dagens Gossip