Kvinde følte sig overbegloet af ældre mand: Nu deler hendes reaktion vandene

Foto: Privat

En solbadende kvinde følte sig overbegloet af en ældre mand på stranden. Nu deler hendes reaktion vandene.

En TikTok-stjerne har delt vandene blandt hendes følgere, efter at have sparket sand i ansigtet på mand, der valgte at placere få meter fra hende på en ellers tom strand.

Korynne, der går under navnet Mrs Presley på TikTok, besluttede sig for at tage sagen i egen hånd, da en ældre mand lagde sit lidt for tæt på hende på stranden.

Læs også

Vild afsløring: Chok-priser i Rema 1000

I en video, hun har delt på TikTok, viser hun, hvor tæt han lagde sig på hende, selvom resten af stranden var tom. Derudover viser hun også, hvordan hun viste langefingeren til manden.

"Når en gammel mand parkerer sig få meter fra dit håndklæde på en helt to strand, mens du sov, og du ved, hvad der skal gøres," lyder det fra hende.

"Jeg lover, at jeg vil gøre dig mere ukomfortabel, end du gør mig. Og i øvrigt griber mine fødder sand lige så godt som en skovl."

I videoen kan man se, hvordan hun vælger at spurte forbi manden, og dermed får sin hævn ved at kaste sand over hele hans håndklædet, hvilket får ham til at stirre forvirret efter hende.

 

Det var dog ikke alle, der mente, at det var den rette måde at reagere på. Derimod var der flere, der gav udtryk for, at det mere handlede om, at hun gerne ville have hans opmærksomhed.

"Det ligner mere, at du chikanerer ham. Lol," skriver en person.

En anden skriver, at hvis de var manden, ville de 'tro, at Korynne flirtede', mens en tredje skriver: "Han ligger der, du viser ham langefingeren, han kigger, lægger hovedet tilbage, og så løber du forbi ham. Det virker mere som om du vil have hans opmærksomhed."

Der er dog også mange, der har givet udtryk for, at de mener, at manden fik, hvad han havde fortjent.

"Læg mærke til, hvordan mændene mener, at du overreagerede, og mændene mener, at du kunne have flyttet dig. Jeg kunne lide det. Passivt aggressivt, og det virkede," skriver en kvinde.

"Det er ligesom, når du er den eneste person på de 500 løbebånd i fitnesscenteret, og nogen vælger ét lige ved siden af dig," skriver en anden.

"Det er lige meget, om det er en fyr, en kvinde, gammel eller ung. Læg dig ikke ved siden af mig på en TOM strand," lyder det fra en kvinde.

Læs også

Alexandra troede hun var gravid med tvillinger - begynder at græde, da lægerne viser ultralydbilledet

 

 

Dagens Gossip