Kvinde forbløffet da hun åbner sin postkasse og finder 'regning' fra naboen

Foto: Shutterstock

En kvinde fik et chok, da hun modtog et chokerende brev med tilhørende regning fra en sur nabo.

Der er ikke noget unormalt i, at folk tager imod pakker for sine naboer, hvis de ikke er hjemme.

Læs også

Jenis far blev myrdet - bryder sammen da hun ser, hvem der skal følge hende op ad kirkegulvet

Men det er ikke altid, at naboerne faktisk sætter pris på dette. Det fandt en kvinde ud af, da hun modtog en pakke til sin nabo, der var blevet efterladt på hendes veranda.

Kort tid efter modtog hun nemlig ikke blot et vredt brev, men også en regning, hvori der blev krævet betaling for 'stjålne' varer.

Da hun én dag åbnede sin postkasse, fandt hun et anonymt brev med en tilhørende regning på 48 dollars, hvilket svarer til omtrent 344 danske kroner.

Kvinden har valgt at dele et billede af brevet på Reddit, hvor hun udtrykker undren over, at vedkommende ikke har valgt at inkludere kontaktoplysninger, så hun kan returnere pakken med papir og paptallerkener.

"Jeg åbnede i dag min postkasse til en konvolut, der indeholdt dette brev," skriver kvinden på Reddit ifølge Mirror.

Hun har også delt et billede af brevet, der lyder som følgende:

"Hej! Vi ventede en pakke, der ved et uheld blev efterladt på din veranda 11-8."

"I betragtning af, at vores navn og adresse stod på pakken, troede vi, at du ville have anstændighed til at returnere produkterne."

"Venligst returner vores pakke. Hvis ikke du kan, vil betaling på 48,11 USD være tilstrækkeligt. Vi har billeder af vores levering lige uden for døren."

"Gør venligst det rigtige. Det er ulovligt at beholde andres pakker," rundes brevet af.

Foto: Reddit

Siden kvinden valgte at dele et billede af krævet, er der mange, der har givet deres mening til kende på Reddit.

Kvinden forklarer situationen yderligere: "Tidligere på ugen fandt jeg uventet en pakke ved min dør, da min DoorDash-ordre blev leveret."

"Chaufføren spurgte, om jeg ville have hende til at give mig pakkerne, og jeg fortalte hende, at jeg var usikker på, hvorfor de var der, og jeg ville ringe først."

"Jeg ringede til min søn, som fortalte mig, at han ikke havde købt noget, og den eneste information på pakken var det orange mærke, der ses på billedet ovenfor. Ingen adresse og ikke et fuldt navn."

"Vi har lige afsluttet The Watcher på Netflix, og jeg var til en start rædselsslagen, da jeg så dette i postkassen og ville ikke åbne det."

"De to ting, de refererer til, og det eneste, der var på mit dørtrin ($48,11): den store pakke med Scott-papir og Walmart-posen ved siden af, og den indeholder en enorm mængde paptallerkener. Intet andet. Papir og paptallerkener."

"Vi tog pakkerne indenfor senere på dagen, og ifølge kameraerne blev de leveret tidligt om morgenen."

Foto: Reddit

"Vi forventede, at nogen ville komme forbi eller sige noget. Ikke at lægge et passivt aggressivt brev i min postkasse. Nu er de uåbnede varer (og brev) stillet udenfor. I regnen, kan jeg tilføje, da jeg ingen information har."

"Der er ingen adresse, ingen returadresse, intet telefonnummer. Kun fornavnet og efternavnet. Ingen boks indeholdt disse ting."

"De blev afleveret på min veranda som vist på billedet, og blev stående der i timevis i håb om, at nogen ville hente dem. Disse pakker har været uåbnede lige siden. Fire dage senere modtog jeg denne konvolut i min postkasse."

I kommentarfeltet på Reddit er der mange, der har givet udtryk for, at de er på kvindens side, og at de ikke forstår naboen.

"Efter min mening er din samvittighed ren. De har lavet rod i den. De burde gøre det rigtige og undskylde ulejligheden," skriver en bruger.

Læs også

Kan du se hvorfor dette billede af tre piger i bikini er gået viralt?

"Wow, det er uhyggeligt. De troede, du bare skulle vide, at det var deres, og hvilket hus du skulle aflevere det til. Hvorfor kom de ikke over og sagde 'Hej. Vores papirvarer blev ved et uheld afleveret her, og vi skal nok tage dem med'?" lyder det fra en anden.

 

Dagens Gossip