Kvinde forvandler sine skamlæber til et smykke efter operation i underlivet

Privatfoto

En 28-årig britisk kvinde besluttede sig for at lave et særligt smykke ud af sine afskårne skamlæber. Nu går billederne verden rundt.

Det er nok de færreste, der får foretaget en plastikoperation, som beder lægen om at få de afskårne dele af kroppen med hjem i en lille beholder.

Læs også

Mor sælger krybbe da sønnen døde før fødsel: En uge senere bliver den returneret med en kæmpe overraskelse

Men det var lige præcis det, som 28-årige Tracy Kiss fra England bad sin plastikkirurg om, efter at have foretaget en reduktion af sine skamlæber, skriver Daily Mail.

Træningsinstruktøren og modellen Tracy Kiss ville nemlig udnytte, at hun havde fået fjernet sine indre kønslæber, hvorefter hun fik de afskårne stykker hud med hjem og lavede dem om til en hjemmelavet halskæde. 

Det var disse skamlæber Foto: Youtube/Tracy Kiss

I videoen kan man tydeligt se, hvordan at modellen har de to afskårne kønslæber i et lille glas fyldt med steril operationsvæske. 

"Da jeg stødte på hjemmelavede smykker, så virkede det som en unik og speciel måde at lave personlige smykker, selvom mine såmænd er noget helt særligt," siger Tracy Kiss i videoen. 

Læs også

17-årig taget med bukserne nede: Havde sex med sin gravhund

Ved hjælp af en papkasse lavede modellen en improviseret vasketøjssnor, og malede de afskårne læber over med en særlig maling, som hun efterfølgende hældte glitter over. 

Her hælder Tracy Kiss glitter på sine skamlæber. Foto: Youtube/Tracy Kiss

"Min niårige datter var vild med ideen om at lave smykker i sommerferien, og jeg var vild med at give nyt liv til min visne kønslæber i en krukke," siger Tracy Kiss til Daily Mail. 

Hun lavede smykket for at huske på sit feminine køn og slå et slag for de gener, som mange kvinder kan opleve og skal overkomme, når det kommer til at leve med og acceptere deres eget kønsorgan. 

Her er det færdige smykke. Foto: Youtube/Tracy Kiss

"Hverken læger eller jordmødre sagde noget om mit køn, så jeg troede, at det skulle gøre ondt at gå i jeans," køre på cykel eller have samleje. 

Læs også

Mor kom hjem fra hospitalet med nyfødt datter: Da hun åbnede bleen, gik hun i panik

"Mit kønslæbesmykke er et symbol på at overkomme en meget uudtalt lidelse for mange kvinder, der kæmper med smerter og gener fra deres ekstra hud," fastslår Tracy Kiss. 

I Danmark må man ikke bortoperere raske kønslæber som følge af omskæringsloven fra 2003. Derimod må man gerne operere kvinder, der føler sig generet over længden af deres kønslæber, efter henvisning fra en læge.

Se Tracy forvandle sine tidligere kønsdele til en halskæde herunder. 

 

 

Læs også

Far tager billede af sin lille datter: Begynder at grine, da han zoomer ind på kameraet