Kvinde går amok på fly, da hun skal sidde ved siden af mor og hendes søn: Men én sætning får personalet til at tage hævn

Foto: Marissa Runddell

En vred kvinde kunne ikke fordrage at sidde lige ved siden af en 19-årig mor og hendes barn. Men så tager flyspersonalet en snedig hævn.

Det kan være svært for børn at skulle med ud og flyve. 

Når man sætter sig til rette i flysædet, så har de små pus svært ved lydene, trykket i ørerne og de mange andre omstændigheder, der gør en flyvetur til noget særligt. Børnene græder derfor, og det kan være svært at holde gråden ud, både for forældrene og de andre passagerer.

Læs også

Afslører: Nye beviser i Madeleine McCann-sagen

Og for 19-årige Marissa Rundell fra New York var det netop en anden passager, der gav den unge mor en så markant sviner, at personalet måtte gribe ind, hvilket moderen har filmet med sin mobiltelefon og lagt på Facebook.

Det dramatiske verbale overfald på den unge mor fandt sted den 6. februar, da hendes fly var netop ved at lette fra lufthavnen JFK i New York.

Den uidentificerede kvinde var allerede godt rasende, da hun skulle boarde flyet som den sidste. Men da hun fandt sin plads, og lagde øjnene på den unge mor og hendes otte måneder gamle søn, så tændte hendes lunte helt af.

Kvinden smed rundt med sine tasker og råbte at det var fucking latterligt, at hun skulle sidde så langt nede i flyet.

Da den unge mor bad kvinden om at holde den pæne tone, fik hun at vide, at hun skulle holde sin kæft og stikke piben ind. Herefter kom der hurtigt en stewardesse over for ligge låg på den irriterrede passager, hvorefter kvinden siger, at hun under ingen omstændigheder vil sidde ved siden af en grædende snotunge på flyet. Stewardessen tilbyder kvinden et andet sæde, men kvinden spørger blot efter stewardessens navn:

Foto: Marissa Runddell

 

Foto: Marissa Runddell

"Det er Tabitha," svarer stewardessen.

"Tak skal du have, Tabitha. Du har ikke noget job i morgen, at du ved det," smisker kvinden skarpt tilbage.  

Men det skulle kvinden aldrig have sagt.

Da ordene har forladt kvinden mund, lyder det iskoldt fra stewardessen, at kvinden ikke længere skal flyve med. Og så får piben en helt anden lyd fra den arrige passager.

"Undskyld, undskyld, jeg bliver nødt til at flyve med på dette fly. Jeg var så stresset, jeg ville ikke råbe af nogen," lyder det helt passivt fra kvinden i flysædet. Stewardessen er ved at forklare, hvordan kvinden råbte af de andre passagerer, mens kvinden undskylder.

Men lige lidt hjælper det. Kvinden bliver smidt af flyet, og ifølge Marissa Runddell går kvinden grassat og bander og skælder ud hele vejen ud af flyveren.

I sit opslag på Facebook takker den unge mor for at personalet var så opmærksomme og ikke lod kvinden mobbe den unge mor og hendes søn.

"Denne kvinde troede, at hun kunne være grov mod mig og min søn Mason. Nu kommer hun ikke hjem i dag. Tak til flypersonalet for ikke at lade hende mobbe os. Karma kan være en forfærdelig kælling," skriver Marissa Runddell, hvis video af optrinnet er blevet set af næsten en million gange.

Læs også

Læge afslører: Det fortryder folk lige inden døden