Kvinde gik ud med skraldet: Da to drenge hørte en frygtelig lyd fra skraldespanden, kom politiet

To teenagedrenge hørte lyden af en killing fra skraldespanden, men sandheden var langt mere skræmmende. Foto: Shutterstock.

En 25-årig mor er nu blevet dømt, da hun i 2015 ikke kun smed skrald ud i skraldespanden.

Det var ingen tvivl om, at Shelby Taylor bar rundt på en meget glædelig nyhed.

Naboerne kunne se det, når de hilste på kvinden i deres opgang, men det var ikke øjensynligt for alle. For selvom at den dengang 23-årige Shelby Taylor fra den amerikanske stat South Carolina ventede sig, så var det ikke en glædelig nyhed for moderen, skriver Daily Mail.  

En tidlig morgen i april 2015 stod terminen for døren, og i stedet for at søge lægehjælp, fødte Shelby Taylor hjemme, mens hendes 15 måneder gamle datter og mand lå og sov. 

Hendes nyfødte datter bliver derefter pakket ind i en plastikpose og smidt ud som almindelig husholdningsaffald, og i retten hævdede kvindens forsvarer, at hun led af en slem fødselsdepression, hvilket havde fået kvinden til at skjule sin graviditet fra sin egen mand.

Læs også

Oliver raser over p-vagts dumhed: Fik bøde på grund af snevejr

Den lille pige kæmpede sig dog tilbage til livet, og blev fundet af to teenagedrenge, der troede at nogen havde smidt en killing ud i skraldespanden. I stedet fandt de det nyfødte barn, der stadigvæk havde navlestrengen rundt om halsen. I skraldeposen fandt politiet også en kvittering fra en forretning, der inkluderede en dato og tidskode.  

Derfor blev det en smal sag at finde moderen, da politiet hurtigt kunne efterlyse kvinden via videoovervågningen fra butikken. Da billederne af Shelby Taylor kørte over tv-skærmen, meldte hun sig selv til politiet. Den lille pige blev efterfølgende overdraget til hendes bedsteforældre, der intet vidste om deres svigerdatters graviditet.

- Vi takker gud for at de fandt hende. Vi vidste ikke engang, at hendes mor var gravid. Hun nægtede det hele tiden, siger Cheri Taylor til WDPE.

Læs også

Mands numsehul faldt ud af kroppen, da han havde siddet for længe på toilettet med sin mobil

I retten i torsdags kunne advokaterne udkæmpe deres kamp om kvindens skyld, hvor forsvareren hævdede at hun led af en svær psykologisk lidelse, der er en sjælden afart af fødselsdepression.

Men selvom kvinden ikke kunne opdrage barnet selv, så var hendes handling om at skjule sin graviditet for sin familie overlagt og beregnende, sagde anklageren i retten. Og det argument førte i sidste ende til, at 25-årige Shelby Taylor blev fundet skyldig i mordforsøg.

Hendes endelige strafudmåling forventes afgjort i den kommende uge.

Mand delte ‘pinlig’ video af sin kæreste på bar: Nu hyldes hun af kvinder over hele verden

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip