Kvinde gjorde utroligt fund i genbrugsbutik: Fik sit livs chok

Foto: steamgeekcreations/TikTok

En kvinde blev forbavset, da hun faldt over noget helt utroligt i en genbrugsbutik.

En kvinde blev overrasket, da hun fandt et kærlighedsbrev i en genbrugsbutik.

Det blev i stedet til et chok, da hun indså, at hun havde skrevet det flere år tidligere og givet det til sin kæreste som teenager.

Kaylee Powell genkendte straks collagen på forsiden og vidste, hvad det var for en genstand, selv om den sentimentale besked var blevet dækket til.

Læs også

Skræmmende fund i pandekager: Spis dem ikke

Hun tog den med hjem og skrabede malingen af bagsiden, og ganske rigtigt fandt hun de ord, hun havde skrevet som ung.

Hun delte sit fund på TikTok, og folk blev målløse over opdagelsen.

Kaylle har i videoen, hun har delt under brugernavnet @steamgeekcreations, fortalt om hændelsen. 

"Vi var i vores lokale Goodwill, da vi faldt over denne, som jeg lavede for 10 år siden til min kæreste," skriver hun til videoen.

"Du kan se, at mit kærlighedsbrev er blevet malet over, men det var der, min underskrift var. Jeg køber det. Jeg vil se, om jeg kan ordne det - om jeg kan finde det kærlighedsbrev, jeg skrev."

Hun tog det med hjem og brugte en barberkniv til at skrabe malingen af bagsiden, og snart kom kærlighedsbrevet til syne.

@steamgeekcreations

I still cannot believe that this happened 💀#goodwillfinds #goodwill #mosaic #fyp #foryoupage #highschooldrama #storytime

♬ original sound - Kaylee Powell
I still cannot believe that this happened 💀#goodwillfinds #goodwill #mosaic #fyp #foryoupage #highschooldrama #storytime

Hun læste derefter brevet, som hun havde skrevet for 10 år siden, højt. 

"Jeg kan ærligt talt ikke tro, at der kun er gået et par uger. "De minder, vi har skabt, de morgener, vi har delt, og den kærlighed, jeg har fået, er uvurderlige," siger hun og tilføjer:

"Jeg ved virkelig ikke, hvad du ser i mig. Jeg ved ikke, hvorfor du er interesseret, men jeg er bare så glad for, at du har fundet noget, du finder værdifuldt i mig, og jeg er så glad og taknemmelig for, at jeg kan kalde dig min."

"Jeg håber, at vi har tusind flere årsdage efter dette. Jeg håber, at dette er afslutningen på mit gamle liv og starten på mit nye."

"Jeg elsker dig mere, end ord nogensinde kan beskrive, og jeg håber, at det aldrig vil ændre sig. Du er mit frelsesfyrtårn, stjernerne på min nattehimmel og min bedste ven. Jeg elsker dig."

Hun tilføjede derefter et efterskrift, som lød:

"Undskyld. Jeg var nødt til at dele mine følelser."

Hun tilføjer slutteligt, at brevet var "meget morsomt", hvorfor hun besluttede at dele det med sine følgere.

Læs også

DMI udsender ny kategori 2-varsel

 

Dagens Gossip