Kvinde har sagt sit job op for at hjælpe sin døende hund med at fuldføre dens 'træskoliste'

Foto: Shutterstock

En særdeles dedikeret hundeejer har sagt sit job op for at give sin hund den bedst mulige afslutning på livet.

De fleste hundeejere kan nok sætte sig ind i, at hunden hurtigt bliver en del af familien næsten på lige fod med ens børn. 

Det er derfor også alle hundeejeres mareridt, at deres hund bliver alvorligt syg.

Læs også

Storkerekord i Danmark

Det er dog svært at undgå, da hunde som bekendt slet ikke bliver lige så gamle som mennesker og derfor desværre ofte dør før sine ejere. 

Det har britiske Megan Marshall måtte sande, da hendes 15-årige labrador, Sasha, er blevet alvorligt syg og formentlig ikke har mange uger tilbage at leve i. 

Marshall har dog valgt, at hun ikke vil lade Sashas sidste tid på Jorden være fyldt med sorg, og hun har derfor lukket sin hundeluftervirksomhed for at kunne bruge alt sin tid sammen med Sasha. 

Hun har endda ifølge Ladbible sat sig for at udføre samtlige ting på sin elskede hunds 'træskoliste'. 

Marshall har forklaret, at hun bøvler med sit mentale helbred og derfor havde svært ved både at overskue det og sin forretning, samtidig med at Sasha blev mere og mere syg. 

"Det var svært at jonglere de ting, så jeg lukkede min forretning og besluttede at arbejde på mig selv og give hende [red. Sasha] den tid, som hun har brug for [...]," har Marshall udtalt og forklaret, at det var efter beslutningen om at holde fri, at hun fik ideen om at lave en 'træskoliste' til Sasha. 

Sasha har nemlig altid været Marshalls "klippe," og hun synes derfor, at hunden fortjener at få en ordentlig afslutning på livet. 

Indtil videre har de to blandt andet besøgt stranden, spist is sammen, været med i en hundekonkurrence, spist bøffer sammen og holdt overnatning sammen med Sashas hundevenner. 

Derudover har Sasha mødt julemanden, besøgt zoologisk have, et plejehjem, Blenheim Palace og Kings Road i London og endda været igennem et professionelt fotoshoot. 

Sasha har desværre ikke mange dage tilbage, men Marshall er fast besluttet på at få krydset de sidste ting på listen af. 

Det inkluderer blandt andet et besøg på Windsor Castle, hos en slagter og hos en skole. 

"Jeg ved, at det bliver svært for mig at miste hende, så det giver mig lidt en følelse af, at vi gjorde alt, hvad jeg kunne. Jeg ved, at hun var glad," har Marshall udtalt.

Læs også

Rapport: Aldersgrænsen for rygning skal være 21 år

 

 

Dagens Gossip