Kvinde i strid med Ryanair: Betalte alt for meget, men så indså hun fejlen

Foto: Shutterstock.com

Kvinden lavede en bommert.

En Ryanair-passager troede, at hun var blevet opkrævet 115 £ for en 7 € flaske prosecco på et fly til Portugal og brugte 18 måneder på at forsøge at få en refusion, før hun indså, at hun havde lavet en fejl.

Dawn Paisley Mills fra Toxteth, købte en flaske Mionetto Prosecco på et Ryanair-fly fra Liverpool til Faro den 1. juli 2020, og blev chokeret, da hun læste, hvad hun troede var prisen på flasken.

Læs også

24-årig uden uddannelse tjener 250.000 kroner om dagen

Hun sagde, at flasken, en gave til hendes kæreste, skulle have kostet €7, men da hun vendte tilbage fra sit fly, bemærkede hun en afgift på £115 fra Ryanair på sit kontoudtog, skriver Mirror.

Dawn brugte de næste 18 måneder på at sende adskillige klager og anmodninger om refusion til Ryanair - men det viste sig, at de 115 pund var prisen for hendes returflyvning til Manchester seks dage senere og ikke flasken.

Dawn med flasken i flyet.
Foto: Privat

"Jeg plejer ikke at købe noget på fly, men et par, der sad ved siden af ​​mig, havde købt flasken, og den var ret smuk, og den var lille," sagde Dawn og tilføjede:

“Så jeg ringede til dem, så jeg kunne købe det som gave til min kæreste. Jeg tænkte ikke noget over det. Jeg ville betale med kontanter, men de sagde, at de kun tog kort, så jeg satte mit kort i og betalte.”

Dawn sagde, at hun gjorde mange forsøg på at få en refusion, men kæmpede for at få svar fra Ryanairs automatiserede kundeservicesystem, som til sidst var en stor irritation for Dawn.

Læs også

Nu kommer SSI med de "sande" coronatal

 

 

Dagens Gossip