Kvinde kommer med en advarsel efter at hun skulle fjerne is fra forruden: Kostede hendes bil

Skrevet af Nicolai Steinicke

07/12/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinde har udsendt en skræmmende advarsel efter at have afrimet sin bil uden for sit hjem.

Mest læste i dag

Som mange bilister gør i vintermånederne, gik Kasia Wasilewska, 34, kortvarigt tilbage til sit hjem i Bentilee, mens hendes Nissan Juke blev afrimet.

Mens moren hentede en isskraber inde i huset, holdt hendes 10-årige søn Fabian nøglerne ved siden af bilen.

Parret var på vej til kirken omkring kl. 10.35 søndag (3. december).

Men da moren vendte tilbage til køretøjet, var hendes søn blevet alvorligt rystet.

Fabian fortalte hende, at en mand havde nærmet sig ham, snuppet bilnøglerne og skubbet ham væk, før han kørte væk.

Morens bankkort, ID og kørekort var stadig i bilen, og tyven forsøgte at bruge Kasias kort til at købe på en nærliggende tankstation. Det skriver LADbible.

Heldigvis meddelte hun sin bank, og kortet blev afvist.

En 49-årig mand fra Stoke-on-Trent er blevet anholdt mistænkt for at tage en bil uden ejerens samtykke.

Kasia, der arbejder for et inkassobureau i Stoke, sagde: "Det, der er sket med os, er forfærdeligt. Det er sådan et chok. Fabian blev skubbet til side. Han var i chok, fordi han ikke vidste, hvad der foregik.

"Heldigvis kom han ikke til skade, men han tror stadig, det var hans skyld, da jeg forklarede, at der ikke var noget, han kunne have gjort.

"Jeg havde fjernet sne fra forruden og gik tilbage i huset for at hente noget til at rydde forruden for is.

"Da jeg kom tilbage udenfor, spurgte jeg, hvad der foregik, og først troede jeg, at bilen var skredet langs vejen på grund af isen. Min søn sagde, at en mand havde bedt ham om at flytte sig, taget nøglerne ud af hans hånd, skubbet ham til side og derefter hoppet ind i bilen.

"Bilen blev kørt væk, og jeg ringede straks til politiet. Der blev forsøgt at bruge mit bankkort på en Greggs på en tankstation på Longton Hall Road i Blurton omkring 40 minutter senere.

"Vi var ved at gøre os klar til at gå i kirke for at forberede min søns første kommunion, og vi ville gå ud og få te og kage bagefter. Vi kunne ikke tage afsted, da vi måtte vente på at tale med politiet."

Kasia tilføjede: "Jeg tror, der har været nogle episoder med biler, der blev stjålet, mens nogen afrimede dem. Jeg vil bare gøre folk opmærksomme på dette, så det ikke sker for dem.

"Vi er blevet efterladt uden en bil, og jeg er nødt til at stole på venner for at få kørsel til arbejde og tage min søn i skole."

En talsperson for Staffordshire Politi sagde: "Vi har anholdt en mand, efter en bil blev stjålet, mens den blev afrimet i Stoke-on-Trent. Det skete lige før kl. 10.45 søndag.