Kvinde lavede træningsøvelser kun iført undertøj: Fik et chok, da hun kiggede ud af vinduet

Nicolai Busekist

70 uger siden

|

18/03/2023
Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde lavede træningsøvelser i sit soveværelset kun iført undertøj. Da hun kiggede ud af vinduet, fik hun sig lidt af et chok.

Dagens topnyheder

En kvinde, der til dagligt arbejder som personlig træner, var i fuld gang med at lave nogle træningsøvelser i sit soveværelse, da hun kiggede ud af vinduet.

Kvinden, der kun var iført undertøj, fik et chok, da hun fik øje på, hvem der stod ved vinduet. Hun havde nemlig glemt, at hun havde en aftale med en vinduespudser, der skulle komme forbi.

Bobbie Jordan har selv delt en video af episoden på det sociale medie TikTok.

Foto: TikTok

Til dagligt arbejder hun personlig træner, hvorfor hun ofte deler videoer med tips og forskellige træningsøvelser, og for nylig delte hun en video, der fik hendes følgere til at grine.

I videoen fortæller hun, at hun blot var ved at lave et lille check i sit soveværelse, hvor hun lavede få træningsøvelser, for at se nærmere på hendes form og transformation.

I den underholdende video ser man også, at Bobbie på et tidspunkt kigger til den ene side, hvilket får hende til nærmest at springe for livet, skriver Mirror.

Foto: TikTok

Bobbie, der kun var iført et par trusser og en sports-bh, skriger og springer hurtigt frem, da hun ser, hvem der befinder sig ved vinduet.

I det hun springer frem, kan man tydeligt se, hvad der har fået hende til at reagere på denne måde. Bobbie havde nemlig glemt, at hun ville få besøg af en vinduespudser på denne dag.

For enden af en gang, der fører ind til soveværelse, er der et stort vindue, hvor man tydeligt kan se, at en mand er i fuld gang med at pudse det.

I kommentarsporet er der flere brugere, der har kommenteret, og de har bestemt ikke lagt skjul på, at de fandt videoen morsom.

"Jeg dør," skrev en bruger, hvilket blev fulgt op af et større antal emojis, der græder af grin.

"Vidste ikke, at dette var en universel oplevelse, for præcis det samme skete for mig. Hvorfor banker de ikke lige på døren først?" lød det fra en anden.

"Han lagde sikkert ikke mærke til dig først, men efter dit skrig gjorde han helt sikkert," skrev en tredje.

"Dette fik mig til at grine så højt," tilføjede en fjerde.

I kommentarsporet har Bobbie selv skrevet, at det hun så sin vinduespudser ved vinduet, fik hende til at springe, men at hun tog det hele med et smil.