Kvinde leder efter sin forsvundne bror: 2 dage senere finder hun en bil der ligger på hovedet og går i panik

Foto: Facebook

21-årige Joe forsvandt og familien gik i panik, men hendes søster opgav ikke vagten på at finde sin bror.

Noget, der kunne have været en rigtig tragedie, tog pludselig en helt anden drejning – da en beslutsom søster nægtede at opgive håbet for sin forsvundne bror.

21-årige Joe Rightmire havde været forsvundet i 2 dage og på Daily Mail kunne man læse, at han sidst blev set den 4. august. Han havde været ude med nogle venner den aften, men bagefter kom Joe aldrig hjem. 

Han blev meldt savnet af sine venner, og de forsøgte forgæves at finde ud af, hvad der skete via sociale medier.

Læs også

Far fanger sin datter med fingrene i slikskabet: Nu griner hele internettet af datterens reaktion

Men der var en person, der besluttede at gå ud og lede efter Joe på egen hånd.

Tasha Goforth, Joes søster, var fast besluttet på at finde sin bror. Og det skulle vise sig, at hendes ihærdige søgen var helt afgørende – og det, der reddede Joes liv.

Efter at Tasha kørte rundt og ledte efter sin bror i 2 dage, gjorde hun pludselig en uventet opdagelse. I bunden af ​​en kløft lå en forulykket pickup. Da hun så bilen, begyndte hendes blod at pumpe kraftigt, hun tænkte hurtigt at det kunne være hendes bror.

Og det viste sig, at hendes frygt var korrekt.

Da Joe Rightmire havde kørt hjem den lørdag aften, var den 21-årige forulykket og blev slynget ud af bilen med halvdelen af ​​sin krop. I klemme under vægten af ​​bilen havde han ikke været i stand til at få hjælp, og det er sikkert at sige, at hvis søster Tasha ikke havde fundet ham - ville han aldrig have overlevet.

Joe var ved bevidsthed, da han blev fundet, ganske utroligt i betragtning af hans skader og det faktum, at han havde siddet i bilen i to dage.

Men det var ingen nem opgave – brandvæsenet fortalte til Daily Mail, at bilens vægt og placeringen gjorde arbejdet ekstra vanskeligt. Det lykkedes endelig at få den 21-årige ud af kløften ved at placere oppustelige puder under bilen. På den måde kunne de få pickuppen op i luften, og Joe kunne komme fri.

Takket være søsterens beslutsomhed og den heroiske indsats fra Idaho Falls Brandvæsen og Bonneville County Police Department, var den 21-årige Joe i stand til at befri sig selv fra vraget og blev fløjet til hospitalet i det østlige Idaho.

Læs også

Kæmpe overraskelse kort efter VM-triumfen: Det skal Nikolaj Jacobsen nu

 

 

Dagens Gossip