Kvinde ledte efter sugardaddy på datingside: Fik et chok, da hun så en særlig profil

Foto: Privat

En kvinde ledte efter en sugardaddy på en sugardatingside. Her stødte hun på en overraskende profil. Den tilhørte nemlig hendes fars.

En kvinde har delt en video på det sociale medie TikTok, hvori hun hævder, at hun 'fandt sin far' på en sugardatingside, hun brugte. Hun fortæller også, at hun valgte at sende ham en besked.

Ava Louises klip er efterfølgende gået viralt og er blevet set omtrent en million gange, og har fået mere end 110.000 likes.

Læs også

2-årig pige døde efter blodig opkast: Lægerne fik et chok, da de fandt årsagen

"Da jeg fandt min far på den sugardatingside, jeg brugte," skriver hun med tekst over video.

Den unge kvinde uddyber ikke meget i videoen, men det gør hun til gengæld i kommentarfeltet, hvor hun fortæller, at hendes far aldrig svarede hende.

"Han svarer ikke på mine SMS-beskeder, så jeg tænkte, at han måske ville svare mig der," skriver hun.

Hun afslører også i en kommentar, at hun blev blokeret af sin far, og at de 'ikke har talt sammen' siden hændelsen.

Hvad mange seere var meget interesserede i at få svar på var, om hendes far fortsat dannede par med hendes mor, og det viser sig, at de fortsat danner par, fordi han forærede hende et dyrt armbånd.

 

"Ja. Jeg fortalte hende det, og så købte han et Cartier-armbånd til hende," skriver hun i en kommentar.

Andre stillede spørgsmålstegn ved, hvorfor hendes far ikke var villig til at bruge sine penge på sin egen datter, i stedet for at bruge dem på sugardating.

"Hvis han ikke bruger disse penge på sin egen datter," skriver en person, mens en anden tilføjer: "Kom herned for at sige det samme."

Tilsyneladende er Ava Louise ikke ene om at have haft en besynderligt oplevelse på en sugardatingside. Det er der flere brugere, der afslører i kommentarfeltet, hvor de taler ud om sine egne oplevelser.

"Jeg har lige fundet min stedfars bror, fordi han 'likede' mig," skriver en, mens en anden skriver: "I det mindste har du aldrig været sammen med din far ved et uheld. Det skete en gang for min ven."

Læs også

Ung kvinde kvalt til døde af hotdogs

"Min ven og jeg plejede at sugardate, og hendes far sendte en besked til mig. Jeg viste den til hende, og hun sagde: 'Det er min far. Bloker ham'," lyder det fra en tredje person.

Læs også

Ny tragedie i forlystelsespark

 

 

Dagens Gossip