Kvinde modtog overraskende besked dagen efter date: Nu bliver hun hyldet for sit svar

Skrevet af Nicolai Busekist

09/11/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinde modtog en overraskende besked dagen efter en date, og hendes svar har gjort hende til en viral sensation.

Mest læste i dag

Det er en evig debat, hvem der skal betale regningen efter en date. Mange mener, at det er manden, mens andre mener, at det afhænger af, hvem der har inviteret.

I nogle tilfælde vælger man blot at betale for, hvad man selv har bestilt. På den måde er der ikke nogen, der føler sig snydt, hvis daten går i vasken. Selvom det er mest fair, er det for mange en uskreven regel, at manden betaler.

Men uanset hvilket syn man har på sagen, bliver der sjældent gjort noget ud af det, når regningen først er blevet betalt.

En kvinde oplevede dog, hvordan det føles, når en date pludselig ombestemmer sig. Oprindeligt havde han betalt for deres date, men dagen efter trak han sit tilbud retur, hvorfor han bad hende om at overføre penge.

Ifølge Indy100 har kvinden delt sin historie på forummet Reddit, hvor hun også har delt skærmbilleder af en række beskeder. I den første besked kan man se, at en mand ved navn Jason beder hende om at overføre penge for deres date.

"Godmorgen. Jeg havde en fantastisk tid i går aftes! Efter at have tænkt over det... Jeg tror, at jeg gerne vil tage dig op på tilbuddet om at dele regningen," skrev han.

"Jeg skal til kampen i dag og var ikke klar over, at jeg brugte så meget i går aftes. Kan du overføre 50 dollars (cirka 350 kroner)?"

Foto: Reddit

Den unavngivne kvinde fortæller på Reddit, at hun havde tilbudt at 'betale for sig selv', hvilket ville have beløbet sig til omkring 25 dollars.

"Han drak så meget, at regningen blev på over 100 dollars," skriver hun også.

Desuden afslører hun, at hun ikke var klar til at overføre penge til ham. Og det gjorde hun også klart for ham.

"Godmorgen. Det tilbud udløb, da vi forlod restauranten. Hav det sjovt til kampen," svarede hun.

Foto: Reddit

Hendes opslag endte med at blive populært på Reddit, hvor det fik næsten 3.000 kommentarer på et enkelt døgn.

"Folk, der ønsker at dele regningen, når de har fået flere forretter, en dyr drink og bøf, når jeg har fået kylling, er vanvittige," skrev en bruger.

"Jeg forestiller mig, at han ikke ville tage imod hendes tilbud på restauranten, fordi det ville skade hans skrøbelige ego. Det ville fremstillet ham dårligt. Så han besluttede at bede om penge, når der ikke var nogen i nærheden... Ulækkert," skrev en anden.

Et par timer senere delte hun en opdatering, hvori hun afslørede, at hun havde fået en sms fra et ukendt nummer. Det skyldes, at hun havde blokeret Jason.

"Fjerne det l**t fra Reddit," stod der i besked.

Efter at have svaret på beskeden og spurgt, hvem det var, lød svaret: "B***h, du ved, hvem det er."

Hun svarede derefter med: "Jeg tager det ikke ned. Gør det bedre næste gang, og så bliver du ikke udskammet for din dårlige adfærd. Skriv ikke til mig igen."